Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Pri čakaní na výkupné strčil Vietnamke prst do vagíny

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRNO - Šokujúcim spôsobom si chcela privyrobiť dvojica mužov z Moravy. Martin (30) s Jaromírom (31) uniesli minulý rok z Brna mladú Vietnamku (29). Od jej rodiny požadovali polmiliónové odškodné, čakanie naň si jeden z nich krátil sexuálnym týraním.

Ženu mali vo svojej moci dlhých 16 hodín, v aute ju prevážali po Morave a čakali na výsledky vyjednávania. Počas tejto doby ju údajne znásilnili. Muži to popierajú. Jaromír však pripustil, že ju obchytkával a prstom vnikol do jej vagíny.

Hneď si však uvedomil, čo robí a obliekol ju. Aspoň to tvrdí. Jeho kumpán uviedol, že ju len držal za ruky. Mužom plán na zbohatnutie a splatenie dlhov nevyšiel. Pri preberaní balíčku s výkupným ich chytili policajti.

Na súde čelia žalobe zo znásilnenia a brania rukojemníka, hrozí im 12-ročný trest. Obaja únos priznali a ospravedlnili sa. Ich mladá obeť odškodné nežiada, chce ich len vidieť za mrežami.

V dnešnej výpovedi uviedla, že sexuálny akt vnímala ako znásilnenie a že trval najmenej niekoľko minút. Celú dobu sa bála o život, najviac, keď jej dvojica posunkami naznačovala, že ak nebudú peniaze, príde o život. Bála sa aj ďalšieho znásilňovania, údajne jej ukazovali kondómy.

Muži to vysvetľovali tak, že ju v kritickej chvíli chceli postrašiť, aby znela v telefóne "presvedčivejšie" a donútila rodinu zohnať peniaze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu