Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Lupič zatvoril ženu na WC, nakoniec ho pomohla chytiť!

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

BRATISLAVA/ČADCA – Duchaprítomnosť pracovníčky viedla k zadržaniu mladého Čecha (22), ktorý so zbraňou v ruke vylúpil stávkovú kanceláriu v Čadci. Žena prejavila aj značnú dávku odvahy, keď len krátko pred tým jej lupič držal pri hlave zbraň.

Mladík vošiel do stávkovej kancelárie v utorok podvečer a oznámil, že ide o prepad. Na ženu pritom mieril pištoľou a preskočil pult. Zbraň jej priložil k hlave a žiadal otvoriť pokladňu, čo žena aj urobila. Peniaze z nej si ukladal do prineseného ruksaku. Hotovosť sa mu však zrejme málila a so zbraňou stále priloženou k ženinej hlave požadoval otvoriť aj trezor. Keď už žiadne peniaze nenašiel, pracovníčku podľa polície „privrel do miestnosti WC a z miesta ušiel“.

Žena vybehla von a zakričala na okoloidúceho muža, ktorý podniká v susedstve. Ten nasadol do auta a začal unikajúceho prenasledovať. Do pátrania sa v tom čase na základe oznámenia pracovníčky zapojila aj polícia. Lupiča zadržali okolo 500 metrov od miesta prepadu aj s lupom 735 eur.

K zraneniu osôb pri prepade nedošlo, policajti zaistili aj jeho zbraň. Za lúpežné prepadnutie hrozí mladíkovi väzenie na sedem až 12 rokov. Informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu