Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Únos bábätka: Rodičov vypátrala po 23 rokoch!

Únoskyňa Ann Pettway Zobraziť galériu (4)
Únoskyňa Ann Pettway

NEW YORK – Američanka Ann Pettway sa pred viac ako 23 rokmi vkradla do detskej nemocnice v New Yorku a vydávala sa za zdravotnú sestru. Uniesla len trojtýždňovú Carlinu White, ktorú sem doviezli jej rodičia kvôli vysokej teplote. Dnes je však všetko inak.

Zúfalý pár spustil pátraciu akciu, no ich hľadanie bolo márne. Dievčatko zmizlo bez stopy, jej únoskyňa ju zavliekla do iného amerického štátu - Connecticutu. S pribúdajúcimi rokmi však Carlina čoraz menej verila tomu, že Ann Petteway je jej skutočná matka. Preto sa rozhodla konať a vyplatilo sa. Takmer štvrťstoročie po únose sa stretla so svojimi pravými rodičmi.

Predchádzalo tomu Carlinino snaženie, keď 4. januára opätovne navštívila internetovú stránku Národného centra pre nezvestné a zneužívané deti. Pri prezeraní fotografií narazila na záber nezvestného dieťaťa z New Yorku spred 23 rokov, ktoré vyzeralo takmer rovnako ako Carlina na svojich detských fotkách.

Ann Pettway sa pred spravodlivosťou spočiatku skrývala, no tlak na ňu zo strany médií bol taký veľký, že sa sama odovzdala do rúk FBI. Už v minulosti bol na ňu vydaný zatykač – odsúdili ju za lúpež. Dnes by mala predstúpiť pred súd. Hrozí jej obvinenie z únosu.

Únos bábätka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu