Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Big Brother: Chaos v zákulisí

Boris Prihradský bol pre mnohých favoritom, no v stredu v súťaži skončil.
Boris Prihradský bol pre mnohých favoritom, no v stredu v súťaži skončil.

BRATISLAVA - Tak toto je vrchol! Stredajšie vysielanie programu Big Brother-Súboj Verdikt na TV Markíza ovládol chaos, zmätok a stres! Reláciu na poslednú chvíľu rozdelili na dve časti, rozhodnutie o vypadnutí Borisa Prihradského zaznelo až neskoro v noci a dobrý deň si urobili aj z divákov priamo v štúdiu, ktorých z neho striedavo vyháňali a posielali späť. Čo sa vlastne v zákulisí dialo?

Nervózny štáb, unavený moderátor a znudení diváci. Tak vyzeralo stredajšie vysielanie a nakrúcanie relácie Big Brother-Súboj Verdikt v areáli TV Markíza v Záhorskej Bystrici. Celý zhon sa začal o pol ôsmej večer, no moderátor Vilo Rozboril oznámil, že prvá časť programu bude trvať len trištvrte hodiny. Po jej skončení bolo divákom v štúdiu oznámené, že sa môžu rozísť. Opäť sa mali stretnúť najneskôr o štvrť na jedenásť. To znamenalo dlhé dve hodiny čakania! „Relácia bola rozdelená na dve časti kvôli tomu, že každú stredu vysielame film,“ vysvetlila nezvyčajnú situáciu hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová.

Štáb i časť divákov sa teda zo štúdia premiestnili do neďalekého Fajn klubu. Počas filmu sa na televíznej obrazovke objavil oznam, že šou s definitívnymi výsledkami bude pokračovať o 22:25. Stalo sa, no vzápätí prišla ďalšia rana! Po definitívnom verdikte, ktorý poslal domov Rožňavčana Borisa Prihradského (26), museli ľudia opäť opustiť štúdio a pobrať sa do zimy!

Nasledovať malo nakrúcanie boja troch finalistov - Jána Bryndzu (27), Sandry Sedlákovej (23) a Richarda Tkáča (26) o pol milióna korún! Súboj v hode kociek pred očami divákov v štúdiu sa však stále odďaľoval a komparz spolu s novinármi mrzol na dvore. Tentoraz však nikto ani netušil, kedy sa bude vo výrobe pokračovať... Bolo pol dvanástej v noci! „Robí sa to na poslednú chvíľu a potom to aj tak vyzerá,“ povedal nám člen štábu. Hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová však tvrdí, že mali v publiku komparz, a ten nemá dôvod sťažovať sa. „Majú v zmluve, že sa musia zúčastniť celého nakrúcania tak, ako to vybavila produkcia,“ uviedla.

Celý cirkus sa skončil krátko pred jednou hodinou v noci, keď sa unavení a zničení diváci spolu so štábom konečne rozišli. Zídu sa však ešte v nedeľu, keď celá reality show vyvrcholí a rozhodne sa o jej definitívnom víťazovi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu