Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Koketa už pracuje!

Tomáš robí to, čo vie najlepšie, mieša nápoje. Zobraziť galériu (5)
Tomáš robí to, čo vie najlepšie, mieša nápoje.

BRATISLAVA - Výstredný exfinalista reality show Big Brother-Súboj Tomáš Koketa Lednický (27) si konečne našiel prácu! Po tom, čo sa vrátil z domu Veľkého brata, sa mu predchádzajúci zamestnávateľ otočil chrbtom a dal mu padáka. K vyhadzovu mu dopomohlo aj jeho vulgárne správanie sa v markizáckom kontajneri. No karta sa obrátila a Bratislavčan si už na živobytie zarába v útulnej kaviarni v centre Bratislavy.

Bol vulgárny, sebavedomý, hašterivý, samoľúby a často vystrájal. Tak si na Koketu spomínajú diváci Markízy, hoci v dome Veľkého brata pobudol len 16 dní. Jeho nemiestne správanie v kontajneri bolo jedným z dôvodov, prečo dostal od svojho zamestnávateľa vyhadzov z fleku barmana v bratislavskom nočnom klube. Pre Koketu sa potom začali kruté časy, pretože márne sa snažil nájsť si novú prácu.

Ale nakoniec sa naňho predsa len usmialo šťastie. Dnes už stojí za barovým pultom jednej bratislavskej kaviarne a mieša drinky. Prácu si zohnal na inzerát a je s ňou veľmi spokojný. „Som tu síce krátko, ale páči sa mi tu,“ s úsmevom prezradil barman Koketa. Vychvaľuje si nielen prácu v mladom kolektíve, ale aj finančné zabezpečenie. „Ponúkli mi veľmi dobré platové podmienky,“ zdôraznil.

Akoby náhodou sa v tom istom podniku stretol s exfinalistkou Karolínou Botkovou (23), ktorá tu už mesiac „zarezáva“ ako čašníčka. A obaja bývalí podnájomníci z domu Veľkého brata teraz pracujú aj v rovnakej zmene! „Je s ním super zábava,“ nevie si vynachváliť Koketu Karolína.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu