Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Rozboril skolaboval!

Rozborila ošetrili a nariadili mu pokoj na lôžku. Zobraziť galériu (6)
Rozborila ošetrili a nariadili mu pokoj na lôžku.

BRATISLAVA - Sanitka odvážala včera z pľacu moderátora reality show Big Brother-Súboj Vila Rozborila (38)! S vyčerpaným a kolabujúcim zabávačom uháňala záchranka z bratislavského Podhradia do bratislavskej nemocnice v Ružinove, kde mu poskytli prvú pomoc. Lekári však dvíhajú varovný prst: Ak nespomalí tempo, môže sa to zle skončiť!

„Uprostred nakrúcania vianočných spotov mi náhle prišlo zle, ako na odpadnutie. Najprv som si myslel, že je to len nevyspatosť,“ zdôveril sa vyčerpaný Rozboril krátko po prepustení z ošetrenia. Vilo v osudnej chvíli nakrúcal v Podhradí Bratislavského hradu, kde pripravoval zimné imidžové upútavky. „Keď sa tieto kolapsové stavy začali vracať znova a znova, povedal som ľuďom, aby mi zavolali lekára.“ A potom to už išlo rýchlo: sanitka, nemocnica, prvá pomoc.

„Hneď mi urobili vyšetrenia, aby zistili, či to nie je infarkt. Takisto mi urobili odbery, aby preskúmali, či nejde o nejaké zápalové ochorenie.“ Definitívny verdikt lekárov bol jasný: celková vyčerpanosť! „Pichli mi injekciu na upokojenie a pôjdem domov odpočívať. Bola to vyčerpanosť,“ poznamenal. Lekári mu vyčítali priveľké pracovné nasadenie, stres a cigarety. Aj Vilo pripustil, že za zdravotné problémy si môže čiastočne sám. „Káva a cigarety mi asi veľmi pomáhajú,“ pokúsil sa o čierny humor. Prepracovanosť, napätie a nervozita však znamenajú pre Vila vážnu hrozbu aj do budúcnosti.

„Lekári mi povedali, že ak toho bude veľa, môže sa to nazbierať,“ sklonil hlavu obľúbený moderátor. Teraz Rozborila na televíznej obrazovke minimálne dva dni neuvidíme. „Do soboty ruším robotu, aby som mohol byť aspoň v nedeľu na Verdikte v poriadku.“ Do ružinovskej nemocnice po Vila prišla jeho mladá priateľka Petra Kellbelová (22). Bola pri ňom aj cez leto, keď sa Vilo po návrate zo spoločnej dovolenky v Grécku liečil z vysokých horúčok vo svojom košickom byte.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu