Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Z Erotky je Neurotka!

Erotka si depresie lieči v posteli. Zobraziť galériu (5)
Erotka si depresie lieči v posteli.

BRATISLAVA - Imidž dračice Eriky Okrajkovej (25), s ktorým zaujala divákov Markízy, je nenávratne preč! Zo sexi plavovlásky sa v dome Veľkého brata stala psychická troska. Erotka sa mení na Neurotku, ktorá sa závratnou rýchlosťou rúti na dno. Dokáže ešte zabojovať?

Veľký brat dáva svojim súťažiacim poriadne zabrať a hlavnú výhru si skutočne zaslúži len ten najodolnejší. Avšak Erotka si 7 miliónov domov určite nevezme! Fyzickú a najmä psychickú záťaž znáša čoraz horšie. Nevie sa vyrovnať s obrovským tlakom, nezvláda súboje, a to ju psychicky deptá. Erika je už len klbko nervov. Veľký brat jej po pondelkovom kolapse musel privolať aj sanitku.

Dokonca jej udelil výnimku a fyzicky náročnú úlohu nemusela vôbec plniť. Neurotka prepásla aj svoju životnú šancu, keď sa mohla o svojich problémoch porozprávať s odborníkom - psychológom. Ona však počas jeho návštevy v dome sladko driemala. Neurotkina mama si zlý duševný stav dcéry vysvetľuje celkovou únavou a vyčerpanosťou. Pravda je však taká, že blondínka ťažko prežívala už svoju prvú nomináciu, a keď sa v pondelok opäť zaradila na horúcu listinu, skolabovala úplne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu