Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Z Erotky sa stala dračica!

Blondínka sa opila, predvádzala erotické tance a balila chlapov. Zobraziť galériu (4)
Blondínka sa opila, predvádzala erotické tance a balila chlapov.

BRATISLAVA - Erotka to v dome Veľkého brata poriadne rozbalila! Plavovlasá Erika Okrajková (25) dosiaľ pôsobila ako nevinné stvorenie, no pred pár dňami sa opila a odvtedy vystrája ako zmyslov zbavená!

Náhradníčku Eriku, prezývanú Erotka, pondelková nominácia na vyhodenie poriadne vzala. A tak sa zrejme rozhodla zmeniť taktiku a ukázať spolufinalistom i televíznym divákom, že aj ona vie v dome rozpútať poriadnu zábavu. Tiché dievča sa akoby mávnutím prútika zmenilo na poriadnu dračicu.

Hneď druhý deň po nomináciách sa poriadne opila a začala vystrájať. Počas alkoholického ošiaľu sa dokonca pokúsila preliezť mrežu a dostať sa bližšie k Michalovi a Borisovi. Keď sa jej to nepodarilo, provokovala ich aspoň rečami, zvodnými pohľadmi a erotickým tancom. „Čo by si robila, keby si tu bola s nami?“ pýtal sa zvedavý Boris a pozoroval Erotku tancujúcu za mrežami. „Všetko, úplne v pohode,“ bez zaváhania odpovedala blondínka, ktorá však doma má priateľa. „Tak pre toto nepije, dievča. Ona vie, aký je zver, keď pije,“ skonštatoval najstarší súťažiaci Pinzo.

Vo zvádzaní a provokovaní mužského osadenstva však plavovláska pokračovala aj keď bola triezva. Pozornosť venovala najmä silákovi Borisovi, ktorý o ňu prejavuje najväčší záujem. Predvedie rodáčka z Púchova ešte viac a podarí sa jej preto udržať v hre o 10 miliónov aj naďalej?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu