Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Silvia z Big Brother: Sobáš bez rodičov?

Silvia Rumanová povie svoje Zobraziť galériu (7)
Silvia Rumanová povie svoje "Áno" snúbencovi Zdenkovi Timkovi priamo pod strechou domu Veľkého Brata.

BRATISLAVA - Svadba bude v piatok! Namiesto plánovanej soboty si Silvia a Zdenko povedia romantické "áno" už zajtra priamo pod strechou Veľkého brata. Markíza sa buchla po vrecku a celú radostnú udalosť "zatiahne" z vlastných zdrojov.

Svadobné prípravy sú v plnom prúde a všetci súťažiaci aj s budúcou nevestou prikladajú ruku k dielu. O ničom inom nehovoria, len o chystajúcej sa veselici. Dokonca už včera začali stavať na záhrade romantický altánok. "Ak nepríde k náhlej zmene, sobáš by mal byť pravdepodobne občiansky," prezradila hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová. Markíza sa rozhodla celú svadbu vrátane obrovskej hostiny a hudby zaplatiť.

"Prefinancujeme zapožičanie šiat z luxusného svadobného salónu pre snúbencov i ostatných súťažiacich, obrad, hostinu, hudbu a všetko, čo s tým súvisí. Svadobné obrúčky si ženích zaobstará sám," objasnila Semjanová. Silvia Rumanová teda už nemusí o šatách iba snívať, ale môže si ich vybrať podľa vlastnej predstavy. "Chcem vyzerať ako princeznička v bielom," prezradila.

Pre budúcich mladomanželov je prichystaná aj torta s prekvapením. Nebudú chýbať ani typické svadobné rituály zo Spiša. Vyzerá to tak, že svadba bude ako sa patrí. Jedinou chybičkou krásy sobášneho aktu budú zrejme chýbajúci Silviini rodičia. "Zatiaľ je otázne, či vôbec prídu," dodala hovorkyňa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu