Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Rocky, odkiaľ máš titul?

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA/POPRAD/PRAHA - Rocky Gábor (29) sa na vizitke neoprávnene pýši vysokoškolským titulom! Udeliť mu ho mal svetoznámy podivín Albert Ignatenko, známy rozháňaním oblakov či prednášaním o kozmických energiách. Tento ukrajinský podivín však nemá oprávnenie na udeľovanie žiadnych medzinárodne uznávaných titulov!

„Jarko niekoľko rokov chodieval k profesorovi Ignatenkovi na semináre do Prahy, venoval sa tomu naozaj poctivo,“ spomínal s hrdosťou v hlase na synove štúdiá Rockyho otec Jaroslav Gábor. „Viem, že tam študoval čosi o kozme, ale či tam dostal aj nejaký titul, to som sa už syna nepýtal,“ poznamenal.

Pravdou však je, že Rocky si pred odchodom do vily pred svoje meno písal titul magister! Ako živnostník poskytoval poradenstvo a sprostredkovával hypotekárne úvery, pričom klientom nechával svoju vizitku, kde okrem čísel na dva mobilné telefóny a s fotografiou katalógového rodinného domu svietilo i jeho meno s titulom: Mgr. Jaroslav Gábor.

Trojnásobný majster SR v kickboxe pritom žiadnu vysokú školu nemá! A Novému Času to potvrdila aj jeho mama: „Viem, že študoval, ale vysokú školu ukončenú nemá.“ Rockyho rodičia si spomínajú na synove cesty do Prahy, kde navštevoval podivného profesora Alberta Venediktoviča Ignatenka. „Je uznávaný na celom svete, skutočná kapacita. Som na syna hrdý,“ pochvaľoval si synove väzby na Ignatenka Gábor senior. Dokonca prezradil aj to, že „uznávaný“ profesor je krstným otcom jeho vnuka, teda Rockyho syna Jarka!

Podľa internetovej stránky Alberta V. Ignatenka patria medzi jeho zverencov aj česká hokejová hviezda Jaromír Jágr či hráči NHL z klubu pittsburskýchTučniakov! Tento „obchodník“ s dažďom návštevníkov svojej stránky ubezpečuje, že dokáže priviesť akéhokoľvek športovca či kolektív za 6 až 10 mesiacov k absolútnej svetovej špičke! Zariadiť víťazstvo v reality show by teda malo byť preňho hračkou...


 
Rocky, odkiaľ máš titul?
Zobraziť galériu (5)
Kto je Albert V. Ignatenko
Narodil sa v roku 1943 na Ukrajine. Je vraj laureátom ocenení M. Lomonosova, viceprezidentom fondu Živá Zem, prezidentom regionálneho oddelenia Akadémie Problémov bezpečnosti, obrany a právneho poriadku, komisárom medzinárodného zväzu ochrany práv človeka, akademikom siedmich akadémií, doktorom a grand-doktorom filozofie, doktorom biologických a energo-informačných vied, profesorom Kráľovskej univerzity v Bruseli i generálplukovníkom...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu