Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Vyvolení: Nahá žena v priamom prenose všetkým vyrazila dych

Obdivovateľka Martina šokovala všetkých divákov. Zobraziť galériu (3)
Obdivovateľka Martina šokovala všetkých divákov.

BRATISLAVA - Tomu sa hovorí prekvapenie! Dlhovlasá Martina počas sobotňajšieho Duelu doslova šokovala Tonyho Ferletjaka (33). Polonahá prišla pred kamery bez akejkoľvek hanby a svalnáča pobozkala na líce. Ten zostal zaskočený, nevedel rozprávať a len s nemým úžasom hľadel na blondínku. Čo na to jeho manželka?

Víťaz sobotňajšieho Duelu Tony zažil v priamom prenose jedno prekvapenie za druhým. Nielenže videl po dlhých týždňoch svojich najbližších, ale podporiť ho prišla aj polonahá kráska. Zjavila sa ako blesk z jasného neba, vyzliekla bundu a šup pred kamery.

V priamom prenose sa rozbehla rovno k svalnatému Oravčanovi a pobozkala ho na líce! Plavovláska Martina je vraj skalnou fanúšičkou modrookého siláka. Šikovný ťah upútať na seba pozornosť sa jej síce podaril, no s najväčšou pravdepodobnosťou išlo o zaplatenú komparzistku. V tesnom závese svojho bodyguarda totiž na zvedavé otázky novinárov nevedela odpovedať.

Nežiarli na Tonyho obdivovateľku jeho manželka Nikola? „Vyčítať mu to nebudem,“ povedala. Aj ona bola šokovaná tak isto ako Tony. „Prekvapení sme zostali všetci , “ priznala . Žiadnych rozporov s manželkou sa teda Tony obávať nemusí, keďže aj včera ho prišla do vily pozrieť s úsmevom na tvári.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu