Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Česko-slovenskí VyVolení: Prvá noc - prvý flám!

Jana a Michal sa krátko po polnoci začali vášnivo bozkávať. Zobraziť galériu (5)
Jana a Michal sa krátko po polnoci začali vášnivo bozkávať.

BRATISLAVA - Po spojení slovenských VyVolených s českými luxusná vila na Kolibe opäť ožila! Alkohol v nej v pondelok v noci tiekol prúdom a namiesto opatrného oťukávania a spoznávania sa to jej obyvatelia poriadne roztočili.

Okrem bujarej zábavy, počas ktorej sa najviac odviazala Jana Bombová (27), sa objavili aj prvé intrigy a dokonca bozky! „Vy pijete?“ Tak toto bolo to najdôležitejšie, čo Lindu Drevenkovú (21) krátko po príchode pätice Čechov zaujímalo. Tí na jej otázku odpovedali namiesto slov skutkami a strmhlav priamo do liehu s nimi skočila aj Jana Bombová. Tá mala „slinu“ zo všetkých najviac a okrem toho, že sa poriadne opila, ešte sa aj vášnivo vrhla na českého fešáka Michala Fraša (22).

V tej chvíli zrejme úplne zabudla, ako veľmi miluje Riša Janigu (25). Nezabudla sa však vykričať na dvore. „Slováci a Česi sa po 12 rokoch konečne spojili!“ hulákala. Ktovie, čo tým myslela... Jaroslav Rocky Gábor (29) si v prvý večer tiež našiel novú kamarátku. Iba 19-ročnú milovníčku tanca Katku Langerovú (19). Nezdráhal sa ani vyznať kolegom, že „je to veľmi pekné žieňa“. Ešteže to nepočula Lenka Varsányiová (23), ktorá mu len pred pár dňami povedala, ako veľmi po ňom túži. Dobrou náladou sršal aj Jindra Hovorka (21), ktorý na dvore pri tónoch hardrockovej hudby vyzvŕtal takmer všetky dievčatá. Množstvo nových tvárí zdeptalo jedine Vladka Dobrovodského (27), ktorému k tomu svojimi žartíkmi dopomohla aj Linda. No keď mu Lenka pri rozhovore v saune prezradila, že Linda každý večer pózuje nahá, hneď bol veselší.

Moniku Chrobákovú (20) z Ostravy väčšmi ako rozhovory s novými spolubývajúcimi zaujímali technické vymoženosti, ktoré v českej vile nemali. A tak sa hneď vyzliekla, aby si vyskúšala solárium. Prvá noc vo vile sa skončila viac ako dobre a nebyť toho, že sa Jana opila a obsahom svojho žalúdka „ozdobila“ dlážku v kúpeľni, zrejme by z toho všetci mali dobrý pocit. No teraz už ide skutočne do tuhého. Ako sa trinásť jedincov z dvoch krajín vyrovná s bývaním pod jednou strechou a či bude idylka pokračovať, alebo sa zmení na boj o prežitie, to uvidíme už v nasledujúcich dňoch.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu