Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Lásky z vily VyVolených

Zobraziť galériu (8)

BRATISLAVA - Mileneckými vzťahmi v jojkárskej reality show VyVolení sa to len tak hemžilo. Ako v prvej, tak aj v druhej sérii súťaže mohli finalisti získať nielen rozprávkovú výhru, ale aj lásku. V luxusnej vile na bratislavskej Kolibe to medzi niektorými skutočne zaiskrilo a ich flirtovanie, objatia, bozky a niekedy aj sex mohol prostredníctvom kamier sledovať celý národ. Niektorí z nich sú spolu dodnes, iní sa už nechcú poznať. Ktorí sa teda ešte ľúbia a naopak, ktorých láska sa po súťaži nadobro skončila?

 
Lásky z vily VyVolených
Zobraziť galériu (8)

Vlado a Barbi
Láska, hádky, slzy, rozchody a zblíženia. Takto prežívali chvíle v luxusnej vile Vlado Budinský (26) a Barbora Barbi Fusková (21). Prišli ako pár, a tak aj odišli. Vlado síce o niečo skôr, ale ich lásku nezničil ani spoločný pobyt vo vile. „Stále sa moc ľúbime,“ hovorí dnes o svojom vzťahu exVyVolený párik. Zdá sa, že ťažkú skúšku už má táto dvojica za sebou.

Lásky z vily VyVolených
Zobraziť galériu (8)
Dano a Lia
Ľúbia sa alebo sa neľúbia? Túto otázku si môžeme klásť pri vzťahu Dana Bittóa (21) a Natálie Lie Dinhovej (19). Vo vile VyVolených si prešli všeličím. Dokonca aj zásnubami. „Do roka bude svadba,“ povedal Dano, keď vilu nadobro opúšťal. Ktovie, či sa to nakoniec splní? Lia dnes tvrdí niečo iné: „Dana si nevezmem, stále ma rozčuľuje.“ Napriek tomuto títo dvaja zostávajú naďalej milencami.

Lásky z vily VyVolených
Zobraziť galériu (8)
Rocky a Lenka
Spočiatku sa zdalo, že to bude veľká láska, no nakoniec sa všetko skončilo ešte počas pobytu vo vile a v súčasnosti už ani jeden z nich nevyhľadáva spoločnosť toho druhého. Jaroslav Rocky Gábor (30) a Lenka Varsányiová (24) v prvej sérii VyVolených prežili krátky románik. Ona si ho vedela predstaviť ako partnera pre budúcnosť, jeho však časom omrzeli Lenkine nálady a hystérie. „Pochop, rozchádzame sa!“ zneli jeho posledné slová.

Lásky z vily VyVolených
Zobraziť galériu (8)
Rišo a Jana
Aj oni tvorili vo vile zaľúbený pár. Nepohli sa od seba ani na krok a počas prvej série reality show si boli vo všetkom oporou. Rišo Janiga (26) a Jana Bombová (28) sa vedeli hádať, ale aj si odpúšťať. Ich love story pokračovala aj po skončení súťaže. No nie veľmi dlho. Paradoxne, podnet na rozchod dala Jana. „Povedala mi, že už ma neľúbi tak, ako na začiatku,“ povedal Rišo smutne o vzťahu s matkou štvorročnej Chloe. Táto láska vydržala len niekoľko týždňov.

Lásky z vily VyVolených
Zobraziť galériu (8)
Kiko a Ľudmila
Neopätované city a zlomené srdce. Takto sa dá opísať vzťah Martina Kika Novakova (34) a Ľudmily Matisovej (27) z prvej série VyVolených. Láska medzi týmito exVyVolenými sa skončila skôr, ako sa stihla začať. Kiko sa zamiloval, v Ľudmilinom prípade sa však o zaľúbenosti hovoriť nedalo. A okrem toho ju vonku čakal jej dlhoročný taliansky priateľ Giusseppe. „Chcem na ňu zabudnúť,“ vyšlo z úst Kika, keď hru o milióny opúšťal. A tak sa aj stalo.

Lásky z vily VyVolených
Zobraziť galériu (8)
Jaro a Lucia
Svoju lásku počas pobytu na Kolibe netajili ani Jaro Michalička (22) a Lucia Cyprichová (22). Ich vzťah prerušil až Luciin odchod z vily, ale keď z hry vypadol aj Jaro, všetko sa vrátilo do starých koľají. „Už sa tešíme na spoločnú dovolenku do Tuniska,“ povedali zaľúbenci. To však ešte netušili, že sa tesne pred odletom vyskytnú nečakané problémy. Lucia si totiž doma zabudla pas, a tak musela za svojím milým odletieť o deň neskôr.

Lásky z vily VyVolených
Zobraziť galériu (8)
Peter a Naďová
V druhej sérii VyVolených sa tiež zrodili vášeň a láska. A to aj medzi Petrom Matuškom (26) a Barbarou Naďovou (19), ktorí pobudli v luxusnej vile od začiatku do konca spoločne. Spolu prišli a spolu sa dostali aj do finále. Ich láska však stále pokračuje a o rozchode nemôže byť ani reči. „Stále sa stretávame,“ povedala Naďová o svojom priateľovi Petrovi, ktorý sa bol dokonca predstaviť aj jej rodičom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu