Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VyVolená Barbi videla suseda, ako si podrezáva žily

Barbora Barbi Fusková Zobraziť galériu (20)
Barbora Barbi Fusková

BRATISLAVA - Doteraz sa z toho nevie spamätať! Finalistka jojkárskej reality show VyVolení Barbora Barbi Fusková (21) sa totiž stala svedkom toho, ako si jej sused chcel vziať život. „Sklom si podrezával žily,“ spomínala na traumatizujúcu udalosť plavovláska z Bratislavy.

VyVolení dostali v pondelok úlohu porozprávať ostatným finalistom príbehy z vlastného života. Barbi sa s trasúcim hlasom pustila do spomínania na jednu z najhorších udalostí svojho života. "Oproti nášho domu je škôlka, kde bývala pani domovníčka. Mala syna, ktorý strašne pil. Vždy vyvádzal a chodil si od nej pýtať prachy. Dokonca sa jej vyhrážal, že ju zabije," začína svoje strašidelné rozprávanie Barbi. Neskôr však stará pani zomrela a od takmer vždy opitého muža odišla aj žena s dieťaťom, ktorá bola tiež alkoholička.

"Raz večer som išla domov a ako som si tak kráčala, zrazu som počula strašný vreskot a nadávky. Začula som rinčanie skla. On rozbil veľké okno a začal si podrezávať žily. Rýchlo som utekala domov, povedala som to mame a zavolali sme políciu. Myslela som, že vykrvácal a zomrel, ale zobrala ho sanitka a o dva dni bol naspäť a zasa sa to začalo," ukončila spomínanie plavovláska so zlomenou rukou. Šokujúci zážitok ju však tak poznamenal, že dodnes má strach chodiť okolo spomínaného domu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu