Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

VyVolený Erik má vražedné chúťky

Agresívny Erik skrotol až v rukách kukláčov.
Agresívny Erik skrotol až v rukách kukláčov.

BRATISLAVA - Vo vile VyVolených je hrôzostrašné dusno! Po vtrhnutí komanda sa totiž „nervičky“ a psychická záťaž rukojemníkov stále viac stupňujú. Mnohí obyvatelia sa prestávajú ovládať. Prasknúť od zlosti ide najmä Hilár Erik Lakatošovie (33). Všetkých kukláčov chce postrieľať! Aby sa dostal k zbrani, mal v pláne pokúsiť sa odzbrojiť jedného z nich. Podarilo sa mu to?

„Keby bola tá zbraň nabitá, postrieľam ich všetkých a ešte by som im aj povedal, že sa majú vyzliecť donaha a vyhodil by som ich von,“ nervózne hovorí Erik po neúspešnom napadnutí kukláča s úmyslom vziať mu zbraň. Silní chlapi v čiernom mu totiž pristrihli krídelká a tak v ich pazúroch rýchlo skrotol.

Známe vyhrážky pochádzajúce z úst tohto kontroverzného Svidníčana tak zase zostali len pri slovách. Odôvodňuje to však tým, že nie je sebecký, a nie je mu jedno, že druhí by za jeho čin mohli byť potrestaní. Ako to však v skutočnosti myslí, vie len on sám. Možno je vystrašený a možno mu naozaj záleží na tom, aby sa ostatní nemuseli pre neho trápiť plnením príkazov. Alebo - je to ďalší z jeho tromfov, ako upútať divákov? „Mám IQ 56, ale na moju vychcenosť nemá nikto!“ pýši sa transsexuál.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu