Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Desperado: Ponúkam sex pre chudobných

KOŠICE - Finalista prvej a falošný hráč druhej série VyVolených Roland Desperado Ricco (30) rozbieha kšefty. Už o niekoľko dní chce v metropole východného Slovenska otvoriť Peep Shop, v ktorom si sexuchtiví klienti okrem nákupu erotických pomôcok môžu za pár korún pozrieť z kabínky aj striptíz!

„Princíp sexu pre chudobných spočíva v tom, že klient cez sklo kabínky pozoruje tanečné číslo dámy predvádzajúcej striptíz,“ opisuje svoj podnikateľský zámer slovenský „Talian“. Zákazník bude musieť za túto službu platiť každých 15 sekúnd, inak mu pohľad na zvodnú tanečnicu zakryje záves. „Dĺžka predstavenia závisí od toho, koľko mincí zákazník vhodí do elektronického zariadenia,“ prízvukuje Desperado.

Pri rozhodovaní sa, kam investuje svoje peniaze „z talianskeho dedičstva“, zvažoval rôzne možnosti. Pôvodne chcel otvoriť kaviareň alebo reštauráciu, kde by podával vlastné špeciality. Našťastie si to rozmyslel, veď v prvej sérii jojkárskej reality show predviedol, že za sporákom nie je žiadny borec. „Zato v oblasti sexu sa vyznám výborne,“ zdôvodňuje Roland svoj zámer otvoriť si Peep Shop. V prípade úspechu svojho sex-biznisu v Košiciach chce Desperado uspokojiť menej solventných klientov aj v Prešove a Bratislave. „A v budúcnosti možno zriadim Peep Shop i s nahými mužmi,“ plánuje Despi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu