Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Roka: Cítim sa stále na 25 aj keď mám 41!

Vyhodená Roka sa teší na svojho syna. Zobraziť galériu (5)
Vyhodená Roka sa teší na svojho syna.

BRATISLAVA- „Život ide ďalej!“ Týmito slovami okomentovala Norika Roka Roková (41) svoj odchod z vily VyVolených. Diváci jej totiž v sobotnom Dueli poslali najmenej hlasov. Napriek tomu, že si vždy usmiata Roka do poslednej chvíle verila, že sa do luxusnej vily na bratislavskej Kolibe vráti, nedočkala sa. Čo má v pláne robiť ďalej?

„Budem sa venovať podnikaniu. Rozbehnem ďalšie obchody a chcela by som ísť za svojím synom do Ameriky,“ hovorí štyridsaťjedenročná rodáčka zo Šale. Priznáva, že boj o dvanásť miliónov nechcela vzdať, pretože „dvanásť megáčov, je dvanásť megáčov“, ako sama vyhlasuje. Na syna Patrika, ktorý študuje v Amerike, neustále myslela, veľmi jej chýbal a každý večer sa za neho modlila. Nový Čas môže iba potvrdiť, že sa jej pri rozprávaní o synovi tisli slzy do očí. „Pôjdem určite za ním, aspoň na mesiac,“ robí si cestovateľské plány exVyVolená Roka. Okrem syna sa teší aj na kamarátky, s ktorými si konečne vypije dobrú kávičku, na partnera a na všetkých ľudí, ktorí jej držali palce a budú ju oslovovať na ulici. „Nebojím sa toho, že som známa a som pripravená odolávať aj kritike,“ hrdo a odhodlane uzatvára podnikateľka, ktorá vo vile VyVolených strávila 42 dní. Počas pobytu vo vile si vraj našla nových kamarátov, ale aj jedného nepriateľa - Erika.

Rozhovor

12:42:41 - otázka od: nikuska ahoj roka...bola si tam taka oki pojasena babenka...a co si myslis o erikovi a barbi?pls pravdu...odpis erik, to je exot prvej triedy, on to hra. barbi robi len tri veci, sexuje, place za cokoladu a spi. ja som stale taka poblaznena, citim sa na 25:)))

12:46:35 - otázka od: Dada Ahoj Róka - ukázala si nám, ako vieš tancovať čo keby si sa prihlásila na kurz Slovenského jazyka? milacik, ja viem dobre po slovensky, ale musela som zaprehanat, ved tam boli len same hadky, intrigy a ziadna sranda...

12:47:36 - otázka od: anaj Ahoj, si sice taka blazniva, ale celkom si mi tam sedela, nakolko mi velmi primominas moju naj kamosku ale ta ma o 10r. viac ako Ty. Nepochopim len jedno, ze ten hybrid Erik/a nevypadol hned a len Vám tam vsetkym robi nervy.Pozri si ceskych VV tiez tam je jeden hybrid ako Erik, ale ten ma aspon chovanie, co tomu vychodniarovi zdaleka chyba erike chyba chlap:)

12:48:06 - otázka od: gio ahoj roka, si symposka, vecne usmiata a velmi sexi. chcem sa opytat, ci si to robila uz az so zenami. paaa nie:) ale co nebolo moze byt:)))

12:48:35 - otázka od: gold Róka - pozdravujem ťa. Chcem sa ťa spýtať to fakt dá vychudnutá Bárbi pojedla tak veľa čokolády čo sa to o nej hovorí. ano, a ked nema cokoladu, tak place alebo spi.

12:50:22 - otázka od: didka cawes roka ako zijes chcem sa ta spytat ci si uz videla dubai aspon na fotke,lebo ak ne tak sa ozvy ja tam mam sestru,tetu,brata,sesternicu a bola som aj ja tam tak sa ozvy na mail didka206@azet.sk a poslem ti foto nebola som, ale rada by som tam sla, ked tam mas tetu, tak sa mozme vybrat spolu:) dubai poznam len z tv. mila rada sa tam s tebou vyberiem.

12:51:12 - otázka od: Roman CAw roka som sklamanz že si odišla lebo som sa vždz tešil na vzvolených kôli tebe že čo yasa povieš, podla mna mal vzpadnut hegi nemá tam čo robit. dakujem za podporu, papa pusy:)

12:51:58 - otázka od: Fenix Čau Róka - nemáš v budúcnosti si chuť dať zväčšiť tvoje vnady? Možno by si vyzerala lepšie. milacik, mile rada, ale to je umele a ja som natural:)) papa pusy:)

12:52:27 - otázka od: Nona No ja VV2 nepozeravam pretoze podla mna je to tak trochu blbost. Ale jednotku som sledovala. Takze ani tak otazku nemam len pozdravujem.Myslela si si ze vypadnes prave ty? Dakujem. nie, necakala som to. co uz, je to tak:)

12:52:53 - otázka od: Jana Roka nebola si mi nejako sympatická, ale ako si sa pustila do toho Erika máš moje sympatie. Čo povieš je to .... dakujem, ked sa v sobotu vratim do vily, bude to ostrejsie, slubujem:) papa pusy

12:53:54 - otázka od: DIESEL Ahoj Roka, ako by si co najvystiznejsie 3 slovami ocharakterizovala osobu Erika(y)? Myslis si ze Erik by sa mal dat liecit a z to nema v hlave v poriadku? Dik za odpoved. 1000 % sa musi liecit, lebo je psychicky naruseny. taky clovek, ktory, kvoli cigaretam zabije sliepku ginger sa musi liecit na psychiatrii.

12:55:27 - otázka od: Ostrielany Kde si nechala hanbu ist na obrazovku ? preco hanba? ked budem takto vyzerat aj v 50-tke, tak sa mile rada prihlasim aj do VV3. rada by som videla ako vyzeras ty, ci je to adekvatne na tvoj vek. nefajcim, nepijem, sportujem. papa pusy.

12:55:52 - otázka od: Miglo Dobrý deň, chcem sa Roky opytáť či sa nehanbí zato čo natárala v jednom nemenovanom rádiu krátko po tom ako v dueli vypadla, na 41 ročnú ženu to bolo dosť divné.. ďakujem nie, vsetko beriem sportovo a zo srandy:)

12:57:19 - otázka od: ludobar ako sa citiš sa nebudem pýtať, ale co by si odkázala ERIKOVI? Držím palce v ďalšom živote.Luda erikovi by som odkazala, ze sa stretneme zas vo vile, ak sa dostanem cez kosicky casting v sobotu.

12:58:03 - otázka od: nat Čaf Róka - chcem sa spýtať Dano je róm, alebo čo je vlastne? milacik, ked sa ti niekto paci, tak sa ti paci, bez ohladu na to, ci je rom alebo turek. tak neviem preco ta to trapi:)

12:59:04 - otázka od: JAkubBB Roka podla mna si najhoršia matka na svete...tvoj syn má 15 a ty sa tam kľudne vyzlecieš...chudák nechcel by som byť na jeho mieste!!!SI HROZNÁ MATKA!!!! milacik, ja som si to s mojim synom vydiskutovala, ci mu nebude moja nahota pred kamerami vadit. doma sa tiez nesprchujem v plavkach. ja sa za to nehanbim. papa pusy.

13:01:01 - otázka od: Peter Ahoj Roka Držal som ti palce bola si super.Je veľká škoda že si vypadla. dakujem, drz mi palce, aby som uspela na sobotnajsom castingu, to je sanca ako sa vratit do vily.

13:03:13 - otázka od: Adela Vážená, bola ste istá sama so sebou, čo bolo na Vás odpudzujúce. Vy, obyčajná žena, ktorá je skôr primitívna ako inteligentná si dovolí povedať s kým by sa v reálnom svete stretla a s kým nie a to len preto, že si myslíte že ste niečo viac ? A len tak na margo : Erik je človek ktorý musel toho v živote zažiť veľa, ale je to dobrý človek aj keď povie každému čo si o ňom myslí. No prečo nie, veď vždy mal pravdu. Vážená s Vami by som sa nerada stretnúť, pretože ste odpudzujúco protivná. mozno mas pravdu nie. tazko sa to posudzuje ludom zvonku.

13:04:08 - otázka od: Edo Shinoda cau,aku hudbu pocuvas??? mam rada vsetko okrem hardrocku a metalu:))) ale ked som na party, ked sa hra hardrock alebo metal, tak urcite neuteciem.

13:04:44 - otázka od: nelly ahoj roka. niesi zla baba pojasena v pohode sem tam miestami nezdravo ale tak dajme tomu ze ok :) nemam ziadnu otazku len ti chcem popriat vsetko dobre vela stastia, lasky a zdravia pre teba a celu rodinu nech sa ti dari zaslusis si pa :) dakujem. aj tebe vsetko dobre:) pozyvam ta na kavu, ozvi sa:) papa pusy.

13:05:45 - otázka od: Ajaju Ahoj Róka! Nebola Ti hanba medzi tými mladými? Vážne myslíš, že pri Tebe by mohol normálny chlap vydržať dlhšiu dobu? Nehanbíš sa za svoje IQ sliepky??? milacik, ja mam same mlade kamaratky, od 18 do 25. moj nalepsi kamarat je moj synovec, ktory ma 28 rokov, s ktorym velmi dobre vychadzam. neviem ci sa mam za to hanbit.

13:06:34 - otázka od: maria Ahoj! bola si veľmi originálna. V čom ti najviac vadil Erik ? velmi rychlo a myslim, ze nespravne, posudzuje a odsudzuje ludi.

13:07:31 - otázka od: Cica Tak Roka moja, uc sa citat po slovensky madarsky asi vies a uvedom si kolko mas rokov. Lebo si vyzerala ako z bordelu a tie cicky co mas ak mas by som neukazovala. Mat taku mat hambím sa za nu. Precitas toto vôbec? milacik, nemam sa za co hanbit. som na seba pysna, ze som stale taka hyperaktivna a temperamentna a po 40-tke. keby si ma spoznala, mozno zmenis nazor.

13:07:40 - otázka od: didi aj tak si bola super....:) dakujem. papa pusy.

13:08:33 - otázka od: tina ahoj roka, komu doprajes vyhru z tych ludi, ktori tam ostali a prihlasila by si sa este raz do takejto sutaze? dopriala by som to danovi. v sobotu idem na casting do kosic, takze odpoved na druhu otazku je ano:)

13:09:46 - otázka od: Jajo Tak co starena ako ide zivot? Ta karika na ruke je jedna k tricky a druha k rifliam? Nezda sa ti že niekedy malo je viacej? Vôbec tomu rozumies? Igen? moja igen? ja si myslim, ze sa to hodi, ale po tom, co si mi napisal, to prehodnotim. ked sa ti to nepaci, tak to dam dolu.:)

13:10:49 - otázka od: mato Ahoj, ako sa citis? Co si myslis o tom trapnom Erikovi? Pojdes s nim ked bude koniec na kavu? S kym si si rozumela okrem Dana? Bola si super, az na tu slovencinu, ale inac si super. Drz sa. CAU s erikom by som na kavu urcite nesla, clovek, ktory pourazal moju rodinu, nie je ten pravy spolocnik na kavu.

13:11:47 - otázka od: Lukas Ahoj Roka, co hovoris na Desperada? Bol to podla teba klamar? tazko niekoho posudit za dva tyzdne. ja som za nim nesliedila a nezistovala ci je zo sicilie, alebo z jelky. beriem ho takeho aky je, ukecaneho:)))

13:13:29 - otázka od: barča ahoj roka.mne si v podstate nevadila.mala vypadnut Šima.je to odporna nepríjemná žena.čudujem sa že si sa ju snažila vo vile podporovat aj ked ona o to nestala.pekný den a vela uspechov v zivote mam ju rada taku aka je. je dost depresivna, neviem cim to je, ze tieto mlade baby, cela generacia, je taka zaproblemovana, vystresovana a smutna. mam ju rada. ak sa vratim do vily, budem jej pomahat.

13:14:11 - otázka od: SIMA ahoj roka...neviem koho by som tipovala na vitaza...ale viem ze ty si tam mala este pobudnut...!! bude mi chybat ten tvoj prizvuk :) a chvalim tvoj optimizmus a color vlasy... erika nemozem vystat - ale bolo fajn ked si ho stale oslovovala v ženskom rode... prajem Ti dobry start do "zivota" kde ide naozaj o zivot!! :) ahoj dakujem za podporu, dufam, ze sa stretneme.

13:15:29 - otázka od: Ida Citit na 25 sa možes ale trapne vyzeras. Co si zavidela Barbi mladost alebo sex? Si primitiv poblaznený nic som barbi nezavidela. barbi nielenze ako barbie vyzera ale sa tak aj sprava. ako 20-rocna inteligentna zena, by sa nemala tolko hadat a zhadzovat vlada.

13:16:11 - otázka od: simonka ahoj roka... to tvoje ranajšie tancovanie bolo akože čo? to aj doma si robiš ten "rituál"? doma tancujem aj viac, niekedy aj tri hodiny. ked netancujem, tak bicyklujem a pritom pozeram tv.

13:16:29 - otázka od: tichy si správna žena...nech ti ten úsmev na tvári vydrží čo najdlhšie... dakujem, dufam, ze budem s takym usmevom zit aj sto rokov:))

13:18:37 - otázka od: Ida Tak co babenka, vonku, vonku? Chvalabohu ty nad 30 rokov. Zabudla si si priznat ze si nad 40rokov starena kikiríkava milacik, vyzeram ako vyzeram, citim sa stale na 25 aj ked mam 41. papa

13:19:37 - otázka od: Patrik Cau Roka.... ja nikdy nepochopim ako si mohla vypadnut,,,, ved ten chlap Sima mal ist von urcite skor akoty,,,,,, myslim ze si do pohody zenska a v tejto reality schov si mala miesto,,,, a naviac si aj velmi sexi,,,, takze drzim palce,, nech sa dari,,, caf dakujem, mozno sa niekedy stretneme. som casto v bratislave, mozme niekam vybehnut.

13:20:30 - otázka od: Lucka Roka - mysliš, že Peter a Naďová mali sex? Magda má o Peťa záujem? Nejako sa okolo neho točí. Prajem ti veľa úspechov v podnikaní. magduska ma zaujem o petka. so sabim to len hra. viac sa jej paci peto. keby nadova vypadla, urcite by sa na neho vrhla.

13:22:28 - otázka od: alena ahoj Roka,skoda,ze si vypadla,fandila som ti,ale co uz.Chcem sa ta opytat,ci aj tam vnutri vo vile posobi Erik tak primitivne ako to je prezentovane na televiznych obrazovkach?dakujem za odpoved,prajem ti vela stastia v zivote,tebe aj tvojmu synovi paaaa dakujem, za prianie, aj tebe vsetko dobre. erik je naozaj taky.

13:23:34 - otázka od: laco Ako mby si porovnala prve osadenstvo vily s Vami? myslim, ze sa to neda posudit, som kratko vonku, nevidela som dost zostrihov. vsetko je ine, od zariadenia po ludi.

13:24:56 - otázka od: ada Myslím si, že si bola falošná a nasilu si chcela zapadnúť medzi mladých ľudí. Je to nechutné, aby žena v tvojom veku oblizovala druhým uši a atď, keď im je to samým nepríjemné. Necítiš sa trápne??? Som rada, že si vypadla, túto reality show síce nesledujem pravidelne, ale to čo som videla, mi stačí a ty si tam nemala čo robiť. milacik, nehanbim sa za svoj vek. ja som naozaj taka temperamentna a blazniva cely zivot. nehanbim sa za to, je to reality sou, keby si bola zavreta medzi styrmi stenami tak dlho ako, mozno by si robila aj horsie veci:)))

13:25:32 - otázka od: naty ahoj roka, co budes teraz robit? si rada ze si doma? paci sa mi ten tvoj prizvuk, a si dost pojasena to je pravda ale tak takych tam vila potrebovala, tak nech sa ti dari papa v sobotu idem na casting, mozno sa dostanem spat do vily. tak ma podporte.

13:26:18 - otázka od: Silvia ahoj rokova. prosim ta, nedavaj si uz nikdy suknu,alebo aspon kym sa v nej nenaucis sediet, pretoze v sobotu v tom dueli ti bolo vidiet az do ameriky!!!!!!!! tak to som netusila. sorry, nabuduce si dam radsej dlhsiu suknu, kym si nenatrenujem sedenie:)

13:27:23 - otázka od: Saša Ahoj..preco si si najviac oblubila prave Dana? Cim ti bol sympaticky? ked bol chory, tak som sa o neho dva tyzdne starala, dano je fajn.

13:29:15 - otázka od: dorotka Szia Róka, je mi ľúto, že si vypadla.dúfala som, že vypadne Šima. Aké je to byť vonku a vidieť čo sa vo vile robí?? Je Erik naozaj taký nervák?? prajem Ti pekný deň je to 180 stupnov rozdiel. horsie je byt zavrety vo vile, nez sa na to divat pri tv. ono to zvonku vyzera, ze je nam tam super. ale su to nervy.

13:30:12 - otázka od: mixal stalo to za to, ten pobyt vo vile? ved uzitok z toho bude mat nakoniec iba jeden clovek. spoznala som nove tvare, novych ludi, mne to stalo za to. som rada medzi ludmi, strasne rada sa zoznamujem s novymi ludmi.

13:30:48 - otázka od: sisa Uz bola oslava s najblizsimi? Ako dopadla? este nebola, som este stale v bratislave, beham po mediach, takze som este nestihla oslavit, a asi ani nestihnem.

13:32:02 - otázka od: zlata ahoj roka.bola si super.slovaci su hlupi ked poslali do vily simu.mala by sa liecit na nervy.cim skor tym lepsie.tebe drzim palce aby si sa v tej amerike nestratila a prajem ti vela podnikatelskych uspechov.uz si si dala pikolo s kamoskou. pikolo som si dala, ale nie s kamoskou, lebo som este v ba. sima sa nemusi liecit, ona sa potrebuje vyrozpravat, ale pred kamerami to neriskla.

13:33:22 - otázka od: Jozino Roka toto ti niekto cita a pise za teba? Ved tvoje IQ.... diktujem to ja, milacik, som to naozaj ja, papa pusy. nieco ti tam nepasuje?

13:35:24 - otázka od: Peter Ahoj Roka Ešte jednú otázku sa chcem spýtať či chceš s nieky z Vyvolených ostať v kontakte aj po skončení súťaže? S pozdravom Peter urcite ano, ked bude cas. uvidime. dakujem vam za otazky, musim koncit, drzte sa! vsetkym prajem prijemny den a v sobotu mi drzte palce na kosickom castingu. ide do tuheho. mozno sa vratim spat do vily, ale musite za mna hlasovat!!! papa Roka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu