Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Desperado podozrivý z krádeže mobilu!

Roland Desperado Ricco Zobraziť galériu (17)
Roland Desperado Ricco

BRATISLAVA - Peter Konček (20) zo SuperStar má konkurenciu! Na krk mu šliape Roland František António Desperado Ricco (30) z VyVolených! Minulý týždeň bol totiž tento notorický klamár vypovedať na polícii v podobnom prípade ako vlani Konček. Muži zákona aj Desperada podozrievajú z krádeže mobilného telefónu!

Je to pravda, bol som kvôli tomu vypovedať na polícii,“ potvrdil informáciu hlavný aktér kauzy. Desperado sedel s priateľmi v jednej bratislavskej krčme, keď k nemu údajne pristúpil neznámy muž.

„Prišiel za mnou s tým, že mi daruje mobil. Potom mi ho chcel predať. Nakoniec sme sa dohodli, že ho kúpim za 2 700 korún,“ priznáva niekdajší Talian a súčasný Róm či Pakistanec z VyVolených. A to nemal robiť.Telefón, ktorý mu neznámy „obchodník“ ponúkal, mal byť čerstvo odcudzený a Desperado tak podľa vlastných slov sadol na lep podvodníkovi. Onedlho za ním prišli policajti a ako podozrivého z krádeže ho predviedli na výsluch. Ale po spísaní výpovede ho prepustili.

Čo vraví na činy čerstvého obyvateľa vily televízia JOJ? „Budeme to riešiť, keď nás o to niekto požiada. V tejto chvíli je Desperadov pobyt vo VyVolených časovo ohraničený. Nevedeli sme o tom, ale ak sa to potvrdí, vyšetrovaniu, samozrejme, brániť nebudeme,“ vyjadril sa hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth, ktorého informácia o údajnej krádeži mobilu prekvapila. Už v prvej sérii jojkárskej reality show chodievali vyšetrovatelia za Desperadom do vily ako na hodiny klavíra. Vtedy od neho žiadali vysvetlenie, prečo neoprávnene používa titul Magister na preukaze poistenca. Hoci mu hrozila dvojtisícová pokuta, nikdy ju nemusel zaplatiť...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu