Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pred župnými voľbami to iskrí: Stačilo spomenúť Šimkovičovú a kollárovci sa neudržali

Martina Šimkovičová Zobraziť galériu (3)
Martina Šimkovičová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Nešetrili ju. O bývalej spolupracovníčke a poslankyne Martine Šimkovičovej si kollárovci myslia svoje. A tak jej poriadne naložili.

Tesne pred župnými voľbami sa iskrí. A to aj na Facebooku. Pod statusom kandidátky za poslankyňu do Nitrianskeho samosprávneho kraja hnutia Sme rodina Boris Kollár Gizely Kevélyovej sa rozprúdila ostrá diskusia. A môže za to práve Šimkovičová. Aj keď sa do nej priamo nezapojila, jej meno nenechalo chladným kollárovcov z Nových Zámkov.

Podľa nich je omyl prírody.  "Šimkovičová bol omyl prírody a aj tá skutočnosť, že sa dostala na kandidátku hnutia," napísali otvorene. Podľa nich je Šimkovičová iba prospechárka, ktorej neleží na srdci blaho Slovenska. "Určite už predseda Boris Kollár takú chybu nezopakuje, pretože poslanecký klub musí byť schopný pracovať v tej zostave, ako nastúpi do NR SR a farizejov a vypočítavcov, ako boli aj tí, s ktorými sa hnutie rozišlo, už v hnutí nemajú miesto. Prospechárov majú smeráci a iné štandardné strany, tam sa zaradila aj Šimkovičová, ju zaujíma len jej prospech, nie štát, národ a blaho obyvateľov Slovenska."

Pred župnými voľbami to
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Naozaj tvrdé slová sme sa opýtali aj šéfa hnutia Sme rodina a poslanca parlamentu Borisa Kollára. Ten s obsahom súhlasí, ale napísal by to inak. "Za mňa môžem dodať, že ja s tým statusom celkom súhlasím. Okrem vety omyl prírody, to by som nahradil, že to bol môj veľký omyl,“ zareagoval pre Topky prostredníctvom tlačového oddelenia s tým, že spomenutá stránka nie je ich oficiálna a nezodpovedajú za ňu.

Viac o téme: Boris KollárMartina ŠimkovičováSme rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu