Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Fraška na Úrade vlády SR: Fico nahnevaný odišiel z tlačovky po prvej vete

Gabriela Matečná a Robert Fico
Gabriela Matečná a Robert Fico (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Opäť mu praskli nervy! Plánovaná tlačovka premiéra Roberta Fica a ministerky pôdohospodárstva Gabriely Matečnej k mimoriadnemu summitu V4 o kvalite potravín rozhodne nevyšla podľa jeho predstáv. Dôvod? Novinári.

Ako upozornil portál hnonline.sk, Fica na začiatku tlačovky vyruśovali novinári, ktorí robili v jeho blízkosti rozhovory a on sa nemohol sústrediť. „Neuveriteľné," komentovala vzniknutú situáciu aj ministerka Matečná.

Keď sa nakoniec po minúte šéf Smeru dostal k slovu, dlho to nevydržal. „Ďakujem pekne, vážené dámy a páni, spoločne s pani ministerkou pôdohospodárstva sme vyvinuli inciatívu... Môžem vás poprosiť, páni kolegovia, že by ste robili rozhovory na iných miestach ako je tlačová konferencia?" opýtal sa a následne už odchádzal. „Ďakujem veľmi pekne, myslím, že to povieme na inej tlačovej konferencii," dodal.

„Predseda vlády SR mal mať kvôli ďalšiemu stretnutiu iba rýchle vyhlásenie vo vestibule Úradu vlády SR. Vzhľadom na rušivé podmienky spôsobené rozhovormi ďalších členov vlády s novinármi na tom istom mieste sa rozhodol svoje stanovisko k danej téme odprezentovať na inej tlačovej besede," reagovala v stanovisku hovorkyňa premiéra Beatrice Szabóová a dodala, že za prerušenie a náhly odchod z brífingu sa premiér ministerke ospravedlnil.

Viac o téme: Robert FicoGabriela Matečná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu