Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Matovič rozdúchal nový spor: Vulgárny Bugár ako kočiš, veľká výzva za milión eur!

Igor Matovič a Béla Bugár
Igor Matovič a Béla Bugár (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Včerajší prerušené odvolávanie Roberta Fica prinieslo poriadnu dávku vzruchu. Jej strojca Igor Matovič reagoval aj na slová Bélu Bugára, podľa ktorých mal byť vulgárny - úder podpredsedovi NRSR vrátil a zároveň Slovákom adresoval veľkú výzvu.

Ako sa šéf obyčajných ľudí vyjadril v dnešnom statuse, včera ho správanie Bugára a Andreja Danka už prestalo baviť. „Opäť sa v priamom prenose nadomňou verejne pohoršovali, že aké strašné vulgarizmy som im včera opäť v parlamente povedal," krúti hlavou Matovič.

Bugár sa včera vyjadril, že niektorí poslanci nevedia normálne pracovať, iba vyvolávať hádky. Matovič vraj použíl veľmi tvrdé slová v momente, keď sa šéf koaličnej strany Most-Híd išiel porozprávať s poslankyňou Janou Cigánikovou (SaS).

Včerajšia tlačovka predsedu a podpredsedov parlamentu

Bugár ako posledný kočiš

Matovič v reakcii, tvrdí, že slovami ako bezcharakterný "hajzel" či "špina" v jeho prípade šetriť nebude, pretože Bugár vraj neváhal okradnúť rodinu o pozemok a potom tajne zarobiť 500-tisíc eur. „To budem robiť aj naďalej, lebo sa mi z takéhoto harakterného konania tohto prašivého psa na vracanie," ubezpečuje.

Bugár podľa neho nedokáže rozprávať bez toho, aby nepoužíval najhoršie a najvulgárnejšie nadávky. „Po maďarsky neviem, ale nadávky poznám. Jeho úplne bežná veta, keď ide okolo nášho klubu a s niekým telefonuje, obsahuje rovno 2-3 tie najvulgárnejšie nadávky, aké maďarčina pozná," objasňuje a Bugára prirovnáva k poslednému kočišovi.

Údajnú vulgaritu podpredsedu parlamentu ilustroval príkladom z minulosti. "Ku..., buď už konečne ticho!" mal Bugár povedať Veronike Remišovej a rozplakať ju - ona za ním vraj prišla iba s obyčajnou otázkou. „Takže, nebudem si viac nechávať od najvulgárnejšieho poslanca Haraktera Bugára lepiť nálepku, že vlastne najvulgárnejšie zlo som ja, hoci som nikdy žiadnu spomínanú nadávku nevyslovil a Bugár nevie bez nich vysloviť vetu," odkazuje Matovič.

Včerajšia tlačovka Igora Matoviča a OĽaNO-NOVA

Výzva Slovákom

Opozičný politik si stojí za tým, že v živote nevyslovil hrubé vulgarizmy. „Slová ako "pi..", "ko...", "je...", "ku...". NIKDY, verte, či neverte, som z úst nevypustil," tvrdí a zároveň dodáva, že aj napriek tomu z neho robia toho najvulgárnejšieho poslanca, ktorý kedy v parlamente bol a spoliehajú sa na to, že to ľudia uveria.

Slovákom preto adresoval výzvu a dnes ju zopakoval. „PRETO - opakujem svoju VEREJNÚ PONUKU. Ten, kto mi dokáže legálnou či nelegálnou nahrávkou, že som niekedy v minulosti povedal niektoré z vyššie spomenutých slov, dostane ako zaslúženú odmenu 1 milión eur," odkazuje Matovič. Ako hovorí, včera už dostal nahrávku, kde v rozhovore s Procházkom, ktorý odovzdal polícii, mal nadávať. Ide však vraj iba o falošnú stopu, keďže mal povedať „do prčíc".

Viac o téme: Igor MatovičBéla BugárVeronika Remišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu