Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hádky medzi liberálnymi šéfmi vrcholia: Kotleba nie je fašista, napísal Sulík a potom to prišlo

Richard Sulík a Juraj Miškov
Richard Sulík a Juraj Miškov (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Nenechá na ňom suchú ani nitku. Šéf strany SKOK! Juraj Miškov sa na Facebooku opäť pustil do Richarda Sulíka, tentoraz v reakcii na najnovší blogový príspevok predsedu opozičnej strany.

Sulík sa na svojom blogu vyjadril k programu strany ĽSNS a v texte analyzoval všetky body jej programu. „Kotlebov program totiž nie je fašistický, ani nacistický. Je to zmes všeličoho a v prvom rade expresný tiket do Bieloruska,“ vysvetľuje Sulík.

Ako tvrdí Miškov, ide však o legitimizovanie Mariána Kotlebu. „No, páni, spoločné strenutia asi neboli úplne zbytočné, veď to je už takmer 50-percentná programová zhoda. Tak "pol na pol", akoby povedal klasik,“ štipľavo poznamenal. Zo Sulíkovho textu totiž vyplýva, že 10 bodov programu ĽSNS je akoby prevzatých z programu SNS, 9 bodov je na diskusiu a 2 body už existujú.

"A tak premýšľam nad tým, prečo vlastne nemohla vzniknúť vládna koalícia z liberálov, ktorí v skutočnosti nie sú liberálmi, a náckov, ktorí údajne nie sú náckami?" uzatvára Miškov ďalšiu kapitolu mediálneho konfliktu medzi bývalými politickými partnermi.

 

Viac o téme: SaSRichard SulíkJuraj MiškovSKOK!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu