Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Skok! útočí parodovaným VIDEOm: Najvyšší šéf priznáva, takto sme oklamali slovenských voličov

Takto vyzerá ostrá predvolebná kampaň proti Smeru podľa strany Skok!. Zobraziť galériu (2)
Takto vyzerá ostrá predvolebná kampaň proti Smeru podľa strany Skok!. (Zdroj: Facebook/Slovenská občianska koalícia SKOK)

BRATISLAVA – Strana Skok! pred voľbami stavila aj na silnú internetovú kampaň. Najnovšie na sociálnych sieťach zdieľali video, ktorým útočia na vládnu stranu Smer-SD. Jeho ústredným motívom je rozhovor medzi "šéfom", ktorý vedome klame voličov a jeho sluhom, ktorému sa takéto zaobchádzanie vôbec nepáči.

„Keď sa to začne s podvádzaním preháňať, aj smerácki dohodári sa začnú búriť,“ píše sa pod videom pridaným na sociálnu sieť Facebook v utorok poobede. Scénka, ktoré tvorcovia videa vylepšili vlastným prekladom, pochádza z indickej komédie s názvom Namak Halaal. Treba povedať, že si na forme a prevedení dali skutočne záležať. Najdôležitejší je však, ako inak, obsah, ktorý je vysoko aktuálny.

Hneď v úvode totiž sluha varuje šéfa pred výsledkami predvolebných prieskumov: „Máš dva týždne do volieb, percentá klesajú a ty si tu tancuješ.“ Šéf sa však bráni, že predsa len sa o veci postaral, a to tým, že v roku 2013 jeho strana zaviedla odvody aj pre ľudí pracujúcich na dohodu. Vďaka tomu môžu tvrdiť, že vláda vytvorila 130-tisíc nových pracovných miest.

Skok! útočí parodovaným VIDEOm:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Keď sluha namietne, že ide o podvod, šéf naoko vyhlási, že treba zavolať ministra práce, sociálnych vecí a rodiny Jána Richtera, aby svoje vyhlásenie opravil. Keď sa sluha rozbehne za ním, šéf ho zastaví so slovami: „Vieš, čo sa stane, keď sa opravíme?“ Vysvitne, že pravdu šéf prezradiť nechcel, takže sluhovi dôjde, že to bolo všetko premyslené klamstvo, žiadna chyba z nepozornosti.

Plánuje teda poprosiť Richtera, aby sa ku všetkému priznal. Šéf ho však znova zastaví: „Vieš, čo to je robiť reformy? Treba premýšľať, odtŕhať sponzorom od huby, vysvetľovať to ľuďom,“ vysvetľuje muž, ktorý má predstavovať premiéra Roberta Fica. V ďalšej časti videa ľudia zo strany Skok! ešte pritvrdia, pozrite si celé video tu:

Keď sa to začne s podvádzaním preháňať, aj smerácki dohodári sa začnú búriť.

Posted by Slovenská občianska koalícia SKOK on 16. február 2016
Viac o téme: KampaňSmer-SDVirálne videoSkok!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu