Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kotleba chce s Maňkom diskutovať naživo: Televízie má vždy účelovo zostrihajú

Marián Kotleba
Marián Kotleba (Zdroj: SITA)

BANSKÁ BYSTRICA – Predseda Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) Marian Kotleba poslal generálnemu riaditeľovi RTVS Václavovi Mikovi list, v ktorom ho žiada o vyhradenie priestoru v živom vysielaní verejnoprávnej televízie v súvislosti s výzvou europoslanca a bývalého predsedu BBSK Vladimíra Maňku na verejnú diskusiu o hospodárení Banskobystrickej regionálnej správy ciest.

"Uvítal som možnosť ísť s ním do živej diskusie. Médiá ma vždy účelovo zostrihali, preto žiadam vždy iba diskusie vysielané naživo. Som zvedavý, ako vedenie televízie zareaguje na túto moju žiadosť. Ak nám dajú priestor, veľmi rád sa zúčastním na diskusii odvysielanej naživo a vysvetlím, ako sa veci majú," uviedol dnes na tlačovej besede Kotleba. 

"Za posledný rok som niekoľkokrát vyzval predsedu BBSK Mariana Kotlebu na verejnú diskusiu. Dôvodom je nekompetentné hospodárenie, ktoré poškodzuje obyvateľov nielen Banskobystrického kraja, ale celého Slovenska, a účelové a preukázateľné klamstvá, ktoré M. Kotleba šíri po celom Slovensku. Moju poslednú výzvu na verejnú diskusiu prijal s podmienkou, že diskusia sa uskutoční vo verejnoprávnej televízii v živom vysielaní. Súhlasím," reagoval pred pár dňami poslanec Európskeho parlamentu Vladimír Maňka.

Ako dodal, keďže si M. Kotleba sám vybral jediné médium, predpokladá, že vie zabezpečiť vysielací priestor. "Ak sa do jedného mesiaca táto diskusia neuskutoční, budem to vnímať ako naťahovanie času a vyhýbanie sa odbornej argumentácii."

Viac o téme: Marián Kotleba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu