Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Chvíľa v Európskom parlamente a už zabúda na Slovensko: Pán Škripek, nehanbíte sa?

Branislav Škripek pred budovou Európskeho parlamentu Zobraziť galériu (2)
Branislav Škripek pred budovou Európskeho parlamentu (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA –Branislav Škripek zvolený do Európskeho parlamentu za stranu Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) sa rozhodol, že občanom a hlavne svojim voličom na Slovensku vysvetlí, ako sa stavia k migračnej politike – veľmi horúcej téme na pôde v Bruseli. Nešťastnou náhodou však ešte aj "pretvoril" slovenskú vlajku, nehovoriac o tom, že pobúril práve svojich nešťastných voličov.

Vo svojom urputnom politickom boji sa Branislav Škripek rozhodol, že na oficiálnej stránke na Facebooku zverejní infografiku s vysokou výpovednou hodnotou. Chcel v nej vysvetliť, prečo bude hlasovať v Európskom parlamente za kvóty o utečencoch, hlavne jednoducho a zrozumiteľne.

V ľavom stĺpci sa nachádzajú jeho názory, ktoré sa stotožňujú s názorom väčšiny Slovákov v momentálnom napätom období. V pravom stĺpci malo byť zase jasne vysvetlené, prečo sa napriek tomu rozhodol hlasovať za kvóty pre utečencov. Zaujímavý je práve bod „som proti diktátu EÚ“, na ktorý reaguje, „ale chcem vidieť Slovensko ako zodpovednú krajinu“.

Pán Škripek si mal radšej zodpovedne po svojich zamestnancoch skontrolovať, čo v jeho mene dávajú na Facebook, možno by sa potom nedopustil tejto absolútne nevhodnej chyby. Slovenská vlajka sa totiž razom zmenila na niečo neidentifikovateľné, keďže správne poradie pruhov je biela – modrá – červená. Najhoršie je, že napriek upozorneniu a následnému priznaniu chyby, tento plagátik neustále používa, ako na svojom blogu, tak opäť na facebookovej stránke.

FOTO Chvíľa v Európskom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu