Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podľa strany SKOK sadla opozícia Ficovi na lep: Na tomto stoličkovom kabarete sa nezúčastníme!

Novozvolený predseda strany SKOK! Juraj Miškov (v strede) na TB po ustanovujúcom Republikovom sneme Slovenskej občianskej koalície (SKOK!).
Novozvolený predseda strany SKOK! Juraj Miškov (v strede) na TB po ustanovujúcom Republikovom sneme Slovenskej občianskej koalície (SKOK!). (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Slovenská občianska koalícia (SKOK!) s poľutovaním konštatuje, že opozičné strany naskočili na návnadu, ktorú im predhodil Robert Fico. Tou návnadou je boj o kreslo podpredsedu Národnej rady Slovenskej republiky Jána Figeľa. Z toho sa Robert Fico pokúsil urobiť obetného baránka za kauzu Váhostav.

Odpútal tým pozornosť od podstaty témy, ktorou je hľadanie riešenia pre živnostníkov, malých a stredných podnikateľov a ich rodiny. Vyzývame SMER-SD a ostatné opozičné strany, aby ukončili tento kabaret a vrátili sa k hľadaniu systémových riešení, ktoré povedú k tomu, aby sa kauza Váhostav už nikdy neopakovala. 

Slovenská občianska koalícia (SKOK!) takéto návrhy pripravila, ale na stoličkovom kabarete, ktorý momentálne predvádza SMER-SD so zvyškom opozície, sa nebude zúčastňovať. Stanovisko poskytli poslanci Slovenskej občianskej koalície (SKOK!) Martin Chren, Jozef Kollár, Daniel Krajcer, Juraj Miškov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu