Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšie vládne nákupy: Počítače, notebooky a tablety za 6 miliónov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Rezort diplomacie chce v priebehu niekoľkých rokov nakúpiť počítače, notebooky či tablety za milióny eur. Ministerstvo vyhlásilo tender na nákup výpočtovej techniky v hodnote 5,7 mil. eur. Nakupovať chcú aj monitory, počítačové servery, záložné zdroje, tlačiarne, multifunkčné zariadenia či skenery.

"Predmetom zákazky Nákup výpočtovej techniky 2013 a Pozáručný servis súčasnej výpočtovej techniky je dodanie štandardnej výpočtovej techniky, ktorá je potrebná pre zabezpečenie prevádzky informačných a komunikačných technológií verejného obstarávateľa, vrátane súvisiacich služieb spojených s uvedením výpočtovej techniky do prevádzky, zabezpečenie záručného servisu tejto techniky a zabezpečenie pozáručného servisu súčasnej výpočtovej techniky," informuje ministerstvo vo vestníku verejného obstarávania. 

O úspešnom uchádzačovi verejného obstarávania rozhodne elektronická aukcia, kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena. Výsledkom súťaže bude rámcová dohoda s jediným uchádzačom, od ktorého bude rezort nakupovať 48 mesiacov. Rezort chce novú techniku platiť z fondov Európskej únie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu