Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Traja kandidáti na prezidenta sa stretnú: Čo budú preberať?

Radoslav Procházka
Radoslav Procházka (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Traja kandidáti na post prezidenta SR Ján Čarnogurský, Andrej Kiska a Radoslav Procházka sa stretnú na prvej spoločnej diskusii v rámci týždňového festivalu Bratislavské Hanusove dni. Debata sa odohrá v Univerzitnom pastoračnom centre v stredu 24. apríla o 18. hodine.

Trojica kandidátov sa bude baviť na témy ako by mal vyzerať dobrý štát, aká je úloha prezidenta v dobrom štáte či aký je ich postoj k Bohu, náboženstvu a životu vôbec.

Spoločenstvo Ladislava Hanusa (SLH) je občianskym združením mladých absolventov a študentov vysokých škôl, ktorí prijali víziu prispievať k poznávaniu a aktívnemu rozvíjaniu kresťanskej viery a kultúry na Slovensku. Ide o katolícke spoločenstvo, ktoré je zároveň otvorené pre všetkých kresťanov a všetkých ľudí hľadajúcich pravdu.

Na festivale (od 21. 4. do 27. 4.) sa bude v rámci maratónu dvanástich prednášok a diskusií hovoriť aj o Jane z Arku, o sexe, Bohu, podnikaní či filantropii. Miestami podujatí sú priestory Univerzitnej knižnice, Univerzitného pastoračného centra na internátoch Mlyny, vysokej školy muzických umení, Dom Quo Vadis či priestory The Spot v Obchodnom dome Dunaj.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu