Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Politická predpoveď "počasia" podľa SNS: Fica úplne prevalcoval!

Rafael Rafaj
Rafael Rafaj

BRATISLAVA - Politická predpoveď istôt o slnečnom ekonomicko-sociálnom počasí na Slovensku v prvom roku vlády zatiaľ podľa prvého podpredsedu Slovenskej národnej strany SNS Rafaela Rafaja nenaplnila očakávania.

„Naďalej prúdil juhozápadný nárazový vietor do peňaženiek ľudí, ale aj do kasy rozpočtu, bezvetrie naopak zavládlo v štrukturálnych reformách, zamrznuté zostalo riešenie rómskej problematiky. Pod vodou sa ocitol hospodársky rast a tvorba nových pracovných miest. S odlivom teplého vzduchu do daňových rajov a smerom na juh odišlo aj viacero podnikov a investorov,“ povedal Rafaj.

Napriek vnútornej stabilnej teplote Smeru-SD väčšinu ľudí na Slovensku, vrátane živnostníkov a drobných podnikateľov, drgľuje podľa Rafaja pocitový chlad. „Na oblohe sa neštandardne objavili anomálie s dvomi koalično-opozičnými dvojhviezdami splnomocnencov pre menšiny a rómske komunity, ale zjavne bez gravitačného poľa. V brázde nízkeho tlaku finančnej krízy Slovensko mohlo lepšie nastaviť kompas na presadenie slovenských národno-štátnych záujmov, než byť v závetrí záujmov Nemecka a Bruselu,“ zhodnotil Rafaj ročné účinkovanie vlády.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu