Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Exminister Rusko po dlhej dobe na verejnosti: Vysmiaty a s mladou snúbenicou!

Rusko si večer so snúbenicou užíval Zobraziť galériu (12)
Rusko si večer so snúbenicou užíval (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA – Bývalý majiteľ Tv Markíza a expolitik Pavol Rusko sa po niekoľkoročnom frustrujúcom období plnom finančných aj osobných problémov opäť objavil na verejnosti. V spoločnosti snúbenice Henriety Hegerovej sa ukázal na premiére svetového muzikálu Rómeo a Júlia, ktorý v piatok večer uzrel svetlo sveta na doskách bratislavskej Novej Scény. Široký úsmev a dobrá nálada, ktoré si udržoval počas celého večera, naznačujú, že ťažké obdobie už hodil za hlavu a štartuje nový začiatok.

Na Novej Scéne sa v piatok podvečer konala premiéra muzikálu svetového formátu Júlia a Rómeo, ktorú si nenechali ujsť ako celebrity zo sveta šoubiznisu, tak ani známe tváre slovenskej politickej scény. Po rokoch útrap, politického neúspechu, rozvodu a problémov s majetkom sa medzi nimi nečakane ukázal aj exminister hospodárstva Pavol Rusko.

Exminister vstupuje do divadla s mladučkou snúbenicou Henrietou
Zobraziť galériu (12)
Exminister vstupuje do divadla s mladučkou snúbenicou Henrietou  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Do divadla zavítal spolu so snúbenicou Henrietou Hegerovou, ktorej spoločnosť si počas večera naplno užíval. Svedčil o tom aj úsmev, ktorý mu z tváre po celý čas nezmizol. Objavil sa dokonca aj po boku samotného režiséra muzikálu Gérarda Presgurvica, ktorý po slovenskej premiére zožal obrovský aplauz. Vyzerá to tak, že všetky problémy, ktoré Ruskovi roky strpčovali život, už hodil za hlavu a rozhodol sa pre nový začiatok.

Naľavo režisér muzikálu Gérard Presgurvic, napravo Rusko so snúbenicou
Zobraziť galériu (12)
Naľavo režisér muzikálu Gérard Presgurvic, napravo Rusko so snúbenicou  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Bývalý riaditeľ Tv Markíza sa ešte donedávna utápal v problémoch. Okrem toho, že pred vyše rokom a pol ukončil rozvodom 20-ročný vzťah s exmanželkou Vierou, nedávno prišiel aj o vilu v Záhoreskej Bystrici, ktorú pre finančné problémy musel dať do dražby.  Toto luxusné bývanie za neskutočných 2 250 000 eur sa zhodou náhod dražilo takmer presne rok po Ruskovom rozvode. Zdá sa, že mesiac september expolitikovi veľmi nepraje.

Fotografom rozdával úsmevy
Zobraziť galériu (12)
Fotografom rozdával úsmevy  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Veľký úspech Rusko nezožal ani v politike. Po kauze so zmenkami za približne 100 miliónov eur bol v roku 2005 odvolaný z funkcie ministra hospodárstva a nad vodou neudržal ani svoju koaličnú stranu ANO. Jednou z aktuálnejších káuz spájaných s jeho menom je rozsiahla kauza Gorila, v ktorej figuroval ako prvý obvinený. Polícia spolu s prokuratúrou ho vtedy obvinili v súvislosti s predajom spoločnosti Paroplynový cyklus. Prokuratúra však obvinenie po pár dňoch stiahla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu