Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Minister vnútra Kaliňák zmenil imidž: Je za tým žena?

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Po lete zmena imidžu! Minister vnútra Robert Kaliňák nahodil nový, kratší účes. Vraj nemá čas chodiť ku kaderníčke. To, aký účes si vyberie, je iba na ňom. Kaliňákova manželka by však z neho mala najradšej vlasáča.

Pri ministrovi vnútra Robertovi Kaliňákovi sme vždy boli zvyknutí na dlhšie vlasy a hustejšiu bradu. Pred pár dňami však prekvapil zmenou imidžu. Na úrade vlády sa objavil s novým, kratším účesom. Minister totiž nemá čas chodiť tak často ku kaderníčke. „Pán minister kaderníčku nevymenil, no vzhľadom na to, že je veľmi zaneprázdnený, tak si to tentokrát zjednodušil a aby nemusel chodiť ku kaderníčke často, dal sa ostrihať na kratšie,“ vysvetlila nám Ingrid Stanová, riaditeľka komunikačného úradu ministerstva.

Takéto dlhšie vlasy nosil minister pred časom
Zobraziť galériu (4)
Takéto dlhšie vlasy nosil minister pred časom  (Zdroj: Topky.sk)

Vo výrazných zmenách má väčšinou prsty žena. U ministra vnútra to tak nie je. Jeho manželka mu s výberom účesu nijako nepomáha a vraj by bola najradšej, keby nosil len dlhé vlasy. „Pánovi ministrovi manželka s výberom účesu nepomáha, ale ak by to bolo na nej, tak by si účes nemusel skracovať vôbec,“ povedala nám Stanová. Za touto novinkou je teda naozaj len nedostatok času. 

Minister vraj nemá čas chodiť ku kaderníčke
Zobraziť galériu (4)
Minister vraj nemá čas chodiť ku kaderníčke  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu