Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ministrov ochrankár zmätkoval na diaľnici: Vládny bavorák skončil vo zvodidlách!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Vladimír Labát)

BRATISLAVA – V Bratislave sa odohrala nezvyčajná dopravná nehoda. Spôsobil ju totiž šofér vládnej limuzíny, ktorý nezvládol riadenie. Na diaľnici vrazil do zvodidiel. Minister hospodárstva, ktorého v ten deň vozil, už našťastie v aute nesedel.

Dopravnú nehodu nám potvrdili na ministerstve vnútra, pod ktoré spadá ochrana ústavných činiteľov. „Nehoda sa stala 9. júla o 19.10 na výjazde z diaľnice smerom do Bratislavy na Ivánskej ceste pri Avione. Spôsobil ju vodič Úradu na ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií tým, že porušil povinnosti vodiča – nevenoval sa plne vedeniu vozidla a  nesledoval situáciu v cestnej premávke, v dôsledku čoho zachytil ľavou časťou BMW zvodidlá,“ povedala nám Natália Hattalová z tlačového odboru rezortu vnútra.

Škoda na aute je 4 tisíc eur, k zraneniam nedošlo. Vodič sedel v aute sám, podľa vyšetrovania  nepoužíval maják a dokonca vyviazol bez zranení. Po preverení celého incidentu sa zrejme vodič nevyhne ani pokute. „Sankcia za uvedený priestupok bude uložená v zmysle platných predpisov po ukončení vyšetrovania škodovej udalosti,“ dodala Hattalová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu