Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hlina dáva Bugárovi na ospravedlnenie týždeň, potom uvidí

Alojz Hlina
Alojz Hlina

BRATISLAVA - Poslanec Alojz Hlina (OĽaNO) zvažuje, že sa obráti na mandátový a imunitný výbor parlamentu pre vztýčený prostredník, ktorý mu ukázal predseda Mosta-Híd Béla Bugár.

Najradšej by ale bol, keby sa mu Bugár za vulgárne gesto ospravedlnil. "Nie som za takéto doťahovačky na výbore, stačí, keď sa chlapsky ospravedlní," povedal Hlina. V prípade, že sa Bugár neospravedlní, Hlina zváži, či sa na výbor obráti. "Počkám týždeň a uvidím."

Bugár gesto nepopiera, ale nepáči sa mu, že Hlina vec najprv medializoval a až potom prišiel za ním. Napriek tomu je pripravený sa ospravedlniť, ak sa Hlina najprv ospravedlní Danielovi Véghovi. "Nehnevajte sa, pre mňa sa to skončilo. Mediálne křoví pánovi Hlinovi robiť nebudem," podotkol.

Práve osoba Daniela Végha spôsobila spor medzi Hlinom a Bugárom. Végha, ktorý figuruje v spise Gorila, totiž na návrh Mosta-Híd parlament v utorok 19. júna zvolil za predsedu Dozornej rady Fondu národného majetku. Hlina takúto nomináciu kritizoval, čo sa šéfovi Mosta-Híd nepáčilo a poslancovi OĽaNO pri diskusii ukázal vztýčený prostredník. Incident odohrávajúci sa na parlamentnej chodbe zachytili bezpečnostné kamery, Hlina si záznam vyžiadal a zverejnil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu