Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šokovaná Zmajkovičová: Kolegovia jej darovali nahú ženu!

Zobraziť galériu (33)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Vyšli si cez obed na vínko! Cez prestávku počas dôležitého rokovania parlamentu o trvalom eurovale si smeráci spravili žúr! Podpredsedníčka parlamentu Renáta Zmajkovičová totiž usporiadala oslavu svojich narodenín. Ako už u smerákov býva zvykom, nechýbali lahôdky, vínom sa nešetrilo, prišli aj sexi oblečené poslankyne a ukázala sa aj jedna nahá žena!

Podpredsedníčka parlamentu Renáta Zmajkovičová konečne s kolegami oslávila narodeniny, ktoré mala v máji. Oslavu okrúhleho jubilea usporiadala v luxusnej reštaurácií na bratislavskom hradnom vŕšku. Zmajkovičová žiarila šťastím a vek na jej tvári vôbec nebolo vidieť. Bola dokonale upravená a zladená, ako u nej býva zvykom.

Svojim hosťom podpredsedníčka pripravila skutočne bohatú oslavu a každý od nej dostal aj malý darček v podobe termosky. „Aby poctivo dodržiavali pitný režim,“ s úsmevom nám vysvetlila Zmajkovičová. Najrôznejšie druhy jedál sa takmer nezmestili na stôl a kvalitné vínko a šampanské tieklo potokom! „Nebola to celkom oslava, skôr pozvanie na obed,“ vysvetlila nám Zmajkovičová. K okrúhlym narodeninám dostala mnoho darčekov. „Všetky ma vždy potešia,“ povedala nám.

 

Hostia dostali od Zmajkovičovej termosku, aby dodržialvali pitný režim
Zobraziť galériu (33)
Hostia dostali od Zmajkovičovej termosku, aby dodržialvali pitný režim  (Zdroj: Jan Zemiar)

 

Najväčší rozruch vyvolal obraz s obrysom nahej ženy. „Uf, nie som to ja!“ s úsmevom povedala podpredsedníčka keď obraz, ktorý dostala od kolegov z poslaneckého klubu, rozbalila. Obraz s nahou ženou však nebol jediný, ktorý vyvolával šteklivé myšlienky s erotickým podtónom. Pri pohľade na poslankyňu Ivetu Líškovú mnohým poslancom začalo rýchlejšie byť srdce. Jej priesvitná blúzka viac ukazovala ako skrývala. Líšková svetu ukázala dokonca celú podprsenku! A nebola jediná, ktorá zvolila sexi outfit. Poslankyne ukázali dekolty aj odhalené nohy!

 

Takýto záchvat smiechu dostala Zmajkovičová keď odbalila obraz
Zobraziť galériu (33)
Takýto záchvat smiechu dostala Zmajkovičová keď odbalila obraz  (Zdroj: Jan Zemiar)

Na obraze bola nakoniec nahá žena
Zobraziť galériu (33)
Na obraze bola nakoniec nahá žena  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu