Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

SaS: Magala sa Sulíkovi nevyhrážal, ich rozhovor je dôverný

Richard Sulík
Richard Sulík

BRATISLAVA - Líder strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richard Sulík sa ako predseda parlamentu stretol s vtedajším riaditeľom Slovenskej informačnej služby (SIS) Jozefom Magalom.

Potvrdila to hovorkyňa strany Tatiana Tóthová. V žiadnom prípade sa však Magala Sulíkovi nevyhrážal, ako to dnes v diskusnej relácii televízie Markíza Na telo vyhlásil Pavol Pavlík zo strany 99 %. Obsah rozhovoru Tóthová neprezradila. Magala totiž podľa jej slov požiadal, aby Sulík považoval ich rozhovor za dôverný. Vtedy sa potvrdilo, "že informácie o spise Gorila má okrem médií, niektorých politikov a polície aj SIS".

Pavol Pavlík, dvojka na kandidátke strany 99 %, dnes v relácii Na telo povedal, že krátko po tom, ako sprostredkoval Sulíkovi spis Gorila a Sulík sa stal predsedom parlamentu, vyhľadal lídra SaS vtedajší riaditeľ SIS Jozef Magala a údajne sa mu "vyhrážal", aby sa so spisom neodvážil nič robiť, pretože ide o štátne tajomstvo. Pavlík zopakoval, že spis mu ukázal pred minulými voľbami jeden známy, ktorý pracoval v SIS za Ladislava Pittnera a ktorého pozná približne 23 rokov. Od tohto momentu bol vraj Pavlík znepokojený a pýtal sa na kauzu politikov, ktorých osobne poznal. Tí však Gorilu riešiť nechceli, keďže podľa Pavlíka sú v nej namočení takmer všetci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu