Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Raši chcel byť vo filme s lesbičkou: Nevybrali ho!

Richard Raši (vpravo) a zahraniční filmári
Richard Raši (vpravo) a zahraniční filmári

KOŠICE – V Košiciach ukončili zahraničnú filmovačku v dóme sv. Alžbety! Natáčanie historického seriálu Svet bez konca počas dvoch týždňov pútalo pozornosť Košičanov a zaujalo aj primátora Richarda Rašiho. Od štábu očakával, že sa dostane na strieborné plátno, čo sa však napokon nestalo!

Raši bol osobne pozrieť aj v kostole a ihneď ho zaujala scéna, ktorú tam točili. „Práve robili scénu, v ktorej nosili do kostola ranených. Zaujalo ma to a keďže som lekár, okamžite som im ponúkol zdravotnícku pomoc,“ uviedol. Filmový štáb podľa smeráckeho poslanca zanechal v meste dobrý dojem a Košice určite zapíše do filmovej mapy sveta. Keďže ide o hollywoodsku produkciu s hviezdnym obsadením, seriál si pozrú vo viacerých krajinách.
 
Primátor je presvedčený, že práve Košice by mohli zaujať aj ďalších filmových producentov. Vie si predstaviť, že by sa v metropole východu natáčali aj veľké výpravné historické a dramatické filmy, vďaka peknej prírode aj prírodopisné filmy.

Raši sa priznal, že si chcel zahrať v seriáli, v ktorom sa objavila aj známa lesbička a herečka zo Sexu v meste Cynthia Nixon. „Aj som povedal štábu, že som očakával ako primátor mesta, či ma nepozvú aspoň do komparzu.“ Zahrať si závažnejšiu úlohu sa však neodvážil. „Obdivujem hereckých velikánov, ale cítim sa istejší a potrebnejší v pozíciach, v ktorých som pôsobil a pôsobím,“ dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu