Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Minister Krajcer bol online: Smer odmietame, ostatným nastavujeme zrkadlo!

Minister kultúry Daniel Krajcer Zobraziť galériu (3)
Minister kultúry Daniel Krajcer

BRATISLAVA – Patril k tým, ktorí sa zúčastňovali rokovaní o navýšení záchranného valu, napriek snahám SaS ho však parlament napokon schválil. Ako vidí budúcnosť SaS po tom, čo strana odmietla za euroval zahlasovať, zároveň však vyslovila nedôveru premiérke? Je v súčasnosti na Slovensku strana, s ktorou by SaS dokázalo spolupracovať? Aj na tieto otázky odpovie minister kultúry Daniel Krajcer v online rozhovore v piatok od 11:00. Pýtajte sa ho už teraz!

Daniel Krajcer

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

28.10.2011 11:50 - otázka od sandra
Pán Krajcer ja by som Vám chcela len popriať pekný deň, veľa chuti do práce a šťastia v živote.Ako moderátor ste mi vždy bol sympatický. Držím Vám palce v ďalšej práci a v živote.
Sandra, aj ja Vám prajem všetko dobré a veľa chuti, nielen do práce :) To isté želám vám všetkým. Mrzí ma, že som nestihol odpovedať na všetky otázky. Možno nabudúce. Pekný deň.
28.10.2011 11:48 - otázka od Ivan
Pán Krajcer katolícka Cirkev na Slovensku sa stará o veľké množstvo národných pamiatok a aj s obetavosťou a štedrosťou veriacich ich zveľaďuje, kňazi nemajú na farách možnosť nikoho zamestnať robia všetko sami, sobášia pochovávajú robia množstvo aktivít kultúrnych a duchovných...myslím si že je to aj služba štátu. SAS navrhuje nefinancovať Cirkev štátom. Nebolo by skôr lepšie podporiť v určitých oblastiach Cirkev? Čo si myslíte kto koná efektívnejšie s množstvom financií ktoré má k dispozícii Cirkev alebo štát? pekný deň Ivan
Moja predstava je jasná. Na jednej strane odluka cirkvi od štátu, a tým aj slobodnejšie postavenie cirkvi v spoločnosti. Na strane druhej, štát musí podporovať obnovu kultúrneho dedičstva a je jedno, či svetského alebo sakrálneho. Riešenie však môže vzísť len zo vzájomného dialógu.
28.10.2011 11:46 - otázka od Jožko
Vážený pán minister, mal som Vás a relácie,ktoré ste vysielal rád,hlahne politické,pretože ste bol vtedy "politický kanonier",jednoducho ste to vedel.Že ste bol arogantný k politikom tomu rozumiem,pretože ste bol redaktorom.Ale prečo ta arogantnosť teraz u Vás panuje odkedy ste ministrom ?To Vám nesluši.
Ďakujem za úprimnosť. Zamyslím sa nad Vašimi slovami.
28.10.2011 11:45 - otázka od Alžbeta
Dobrý deň,pán minister.Budete vo voľbách kandidovať za stranu SAS?Keby strana nemala v programe registrované partnerstvá a marihuanu,mali by ste môj hlas.Ale keďže sa Vám to tam objavuje,tak Vám ho nedám.Iba ak by ste to zmenili.Aká- taká morálka je pre mňa prvoradá.Myslím,že veľa ľudí uvažuje podobne.Povedzte to prosím pánu Sulíkovi.A je to škoda.Práca p.Sulíka a ministrov z SAS bola výborná,no napriek tomu musím uprednostniť morálku.
Áno, budem kandidovať. Registrované partnerstvá a dekriminalizácia marihuany v našom programe ostanú. Budú tam však aj iné pre nás dôležité témy.
28.10.2011 11:43 - otázka od Milo
Sulíkove riešenie krízy bolo pre tých jednoduchších ľudí zrozumiteľný a teda prijateľný. Absolútna väčšina Eu expertov však tvrdí opak. Zdá sa Vám, po páde vlády, stále rozumná tak vysoká daň za zotrvávanie na síce zaujímavom a populistickom názore, ale odborne neobhájiteľnom. Slovensko zbytočne stratilo 2roky vo vývoji a Vy koaličný potenciál-teraz je slabší ako SMER.
Prosím, upriamujem Vašu pozornosť na výsledky posledného summitu EÚ. V prípade Grécka dal v plnom rozsahu za pravdu SaS. Okrem toho sa ukazuje, že ani ostatné krajiny vrátane Nemecka už nie sú ochotné sa zúčastňovať na ďalšom navyšovaní eurovalu.
28.10.2011 11:42 - otázka od velkomozny49
Nedá mi pán Krajcer aby som sa Vás nespýtal, prečo ste sa tak bezhlavo hrnul za funkciou ministra kultúry a dovolím si tvrdiť, že s tejto oblasti Vám chýbali a chýbajú praktické i teoretické vedomosti. Kultúra má veľa, veľa odvetví a i ten kto priamo pracuje dlhé roky v kultúre by veľa premýšľal či vziať túto funkciu ministra.To Vaše riadenie od stola počas Vášho ministrovania aj tak zodpovedalo Vaším skúsenostiam s kultúry. Bez urážky i tý ktorí pracujú v kultúre 20, 30 rokov by váhali prijať funkciu ministra kultúry...
Rešpektujem Váš názor. V jednej veci sa ale určite mýlite. Rezort určite neriadim od stola. V niektorých kultúrnych inštitúciách ešte živého ministra do môjho príchodu nevideli. Určite nie som expertom na celú oblasť kultúry, ale časti z nej som sa odborne venoval a nie je to len oblasť médií. Okrem toho som si dokázal vybrať šikovných spolupracovníkov.
28.10.2011 11:39 - otázka od vlado
Ahoj Dano tykáme si od tenisového turnaja v Senci z roku 2004, dúfam, že v tom môžem pokračovať, aj keď sa od tej doby stal z teba minister (hrali sme vtedy spolu štvorhru) Fandím ti v politike, aj keď si myslím, že moderátorské miesto ti svedčalo viac. Chcel by som sa spýtať, či všetci členovia SaS zastávajú rovnaký názor v problematike eurovalu, hlavne či aj ty, pretože som ťa nevidel pri tlačovej besede tesne po skončení hlasovania o dôvere vlády, keď sa skoro všetci členovia vašej strany ukázali pred celým svetom, jasne využili skutočnosť, že sú prítomné popredné svetové médiá. Úprimne ja si skôr myslím, že ty si bol proti vysloveniu nedôvery vláde, bolo by to pre Slovensko rozumnejšie, zdravím ťa a prajem všetko dobré hlavne v osobnom živote.
Ahoj Vlado, jasne, tykáme si aj naďalej. Tlačovku som nestihol, rozprával som sa s D. Lipšicom a neskôr aj s premiérkou. To je jediný dôvod.
28.10.2011 11:38 - otázka od František
Ako prvá politická strana ste sa nezapredali, a napriek pádu vlády ste dodržali slovo. ako budete robiť predvolebnú kampaň. za Váš postoj máte naše hlasy.
Dôležitejšie ako kampaň je čitateľnosť našej politiky. Ďakujem, že ste ju ocenili.
28.10.2011 11:37 - otázka od imro
ako sa zo slabeho moderátora stane minister????? uprimne myslite ze ste na to mali????????? alebo to uz fakt moze robit kazdy???? som zvedavy či a ako diplomaticky odpoviete...
Prečo by som odpovedal diplomaticky? :) Máte právo na Váš názor a ja mám právo s ním nesúhlasiť. Ale môžete to vyskúšať aj Vy a môžeme si potom vymeniť skúsenosti :)
28.10.2011 11:36 - otázka od Jana
Pán minister, prečo nekonáte v prípade SNG, kde bola spísaná petícia zamestnancami proti protiprávnemu odvolaniu ER /ekonomickej riaditeľky/ a proti GR? V SNG vládne klan GR, rozdeľovanie a prideľovanie peňazí len vyvoleným, porušovanie zákonníka práce atď.. Prijatie nového ER s asist. a popri tom stále zamestnaná pôvodná ER s asist.. Na toto sú peniaze? Ale to, že niektorí ľudia robia za minimálne mzdy, to sa nerieši! Do kedy ešte? Alebo vy už tiež nič neriešite, však padla vláda?
Nemáte pravdu, konáme. Už som vysvetlil, že sme do SNG poslali kontrolu.
28.10.2011 11:35 - otázka od Ada
Dobrý deň pán minister, viete o tom, že pani M. Zemková je tichá alkoholička ?
Nemám také informácie.
28.10.2011 11:34 - otázka od zuzka
Držím vám palce, verím že opäť vyhráte. Ja budem sedieť vo volebnej komisii za vašu stranu.
Zuzka, dúfam, že ste veštica :)
28.10.2011 11:34 - otázka od Nika
Dobrý deň,ja nemám otázku iba vám chcem zaželať v živote aby sa vám darilo,aby ste boli šťastný,zdravý a aby vás všetko zlé obchádzalo a samozrejme aby sa vám v živote darilo a aby sa vám splnilo všetko po čom túžite!!!!!Pozdravujem vás.
Veľmi pekne ďakujem, Nika. Včera som bol na akcii Noc nádejí, kde celý čas vystupovalo do popredia, čo je v živote dôležité. Išlo o zbierku na transplantačnú jednotku pre deti s onkologickým ochorením. V tých situáciách si uvedomíme, aké sú naše politické problémy malicherné...
28.10.2011 11:32 - otázka od Veronika
Dobrý deň vám prajem,ja som veľká zberateľka autogramov a chcela by som aj vás poprosiť o podpiskartu aj z podpisom lenže nedávam adresu na verejnosť máte nejaký kontakt na seba?Vopred vám veľmi pekne ďakujem a ešte pekný zvyšok dňa želám.Dovidenia :o)
Jasné, pošlite nám kontakt na Vás mailom na adresu: ministerkultury@culture.gov.sk .
28.10.2011 11:31 - otázka od Jana
Pán Krajcer, ja by som len chcela vedieť, čo ste si myslel počas hlasovania...nie čo si myslel pán Sulík, ale čo ste si myslel Vy.
Bolo mi jasné, že padne vláda. Rozmýšľal som nad tým, či to muselo zájsť až takto ďaleko, keď náš postoj bol vopred dlhodobo známy.
28.10.2011 11:30 - otázka od Mucha
Dobry den, zaujimal by ma Vas nazor na sucasne vedenie Slovenskej narodnej kniznice a Vase aktualne stanovisko k tohtorocnemu prepustaniu, ktore Ste oznacili za korektne, napriek tomu, ze Narodny inspektorat prace nasiel pochybenia a udelil karne opatrenia ohladom hromadneho prepustania. Stale Ste presvedceny, ze prepustanie nemalo osobny charakter? Preco Ste potom oslovili na spolupracu byvalych pracovnikov SNK a spolupracuju s MK SR ako sukromne osoby, ked pracovali priamo v rezorte? Dakujem
Tieto kroky sú plne v kompetencii generálneho riaditeľa SNK. Toho mi do funkcie navrhla výberová komisia. Do jeho rozhodnutí môžem vstupovať len v prípade, že by porušoval zákon. O niečom takom informácie nemám.
28.10.2011 11:28 - otázka od Mirka L.
DOBRÝ DEŇ PÁN KRAJCER ! Veľmi som Vás uznávala, volila som Vašu stranu, držala Vám palce......ale Vaša strana ma veľmi sklamala, ako ste sa primitívne zachovali a povalili ste vlastnú vládu!!!!!! Tak to nepochopí ani ten najväčší inteligent našej planéty !!!!!! Ale ja mám na Vás inú otázku. A to je: prečo ste navrhli pani Zimkovej taký obrovský plat ?????? Pritom má oficiálny plat viac ako 3.500,- Eur /okrem odmien, ktoré môžu byť mesačne na úrovni platu !!!!!/ a určite má ešte rôzne iné výhody !!!!! Môžete mi to Vaše ,,počínanie,, nejako logicky vysvetliť......že ZAČO BY MALA TÁTO PANI BRAŤ MESAČNE VIAC AKO 5.000,-- EUR ????? To akože čo ona robí viacej , ako iný ľudia, ktorí ráno chodia na 6-tú do fabriky, drú ako mulice a berú 300,- Eur Brutto .......... TO AKOŽE ČO ONA SA TAK ,,NAROBÍ,, ABY BRALA TAKÝ PLAT ?!?!?!?!?! Môžete mi to vysvetliť, lebo ja tomu akosi ,,nechápem,, !!!!!!! A inak, len by som chcela pripomenúť, že keď táto ,,PANI,, bola primátorkou Bratislavy, tak si prišla na riadne milióniky pri rozdeľovaní bytov, budov, pozemkov......svojim kamarádečkom ...... a to ešte stále má málo ????????? To má až taký veľký bachor, že to už všetko prežrala - čo nakradla doteraz ???????? Tak pán Krajcer, začo že ste jej chceli ešte zvýšiť taký veľký plat, aký teraz berie ????? Mohli by ste mi to objasniť ??????? Ďakujem Vám za Vašu odpoveď. Mirka
K tej vláde som sa už vyjadril. Plat p. Zemkovej som navrhoval na základe dohody s ostatnými poslaneckými klubmi. Len na porovnanie, v súčasnosti má štvornásobok priemernej mzdy, pričom jej predchodca v STV Nižňanský mal šesťnásobok a riadil len časť dnešného spojeného média. To, že sa jej plat nakoniec nezvýšil, rešpektujem.
28.10.2011 11:26 - otázka od rajnohova
Dobrý deň pán minister, vnímam ako Vaša strana napreduje správnymi rozhodnutiami, zvýšený počet voličov i keď musíte odolávať urážkami od p. Dzurindu, p.Bugára a pod. viete v budúcnosti sa s týmito stranami spojiť ak by ste mali potenciál vládnuť ? Ďakujem
Jednoznačne odmietame akurát spoluprácu so Smerom. Útoky od našich konkurentov sú pochopiteľné, nastavili sme im totiž zrkadlo...
28.10.2011 11:24 - otázka od Dr.Tibor Farkaš, Buková
Zdravím, stále Vám "držím" palce.Čo robíte-robíte správne. Nech sa Vaši voliči teda nedivia, že máte neprajníkov.Ale moja otázka:Sľúbili ste že ak uspejete vo voľbách,znova navštívite všetky pohostinstvá v ktorých sa umiestnili Vašu osobnú maketu v životnej veľkosti+pohovoríte s voličmi. Stalo sa tak? S úctou a pozdravom "Doki"
Upresním môj predvolebný sľub. Znel tak, že prídem so sudom piva do každej obce, v ktorej SaS získa najviac hlasov. Svoj sľub som dodržal.
28.10.2011 11:23 - otázka od Lubo
Viem si Vas predstavit ako moderatora ,ktory sa Vami nezabudnutelnym spôsobom pyta politika co vlastne dokazali , ked euroval bol schvaleny v horsej podobe o aku by sa mohli pricinit, keby trosku chceli a padla vlada. Urcite by ste politikovi tvrdil , ze politika nie je " a basta " , ale treba vidiet za roh. Vidite chvilu ste v politike a uz ste na mieste toho politika Vy . Skoda , ze nie ste dvojjediny , lebo ten suboj moderator , politik Krajcer by som si pozrel . Co Vy na to ?
Zaujímavá predstava :) Politik, ktorému by som tieto otázky kládol, by ma však mohol zaskočiť jednou odpoveďou: hlasoval som v súlade so svojím presvedčením a nezmenil som ho, aj keď cena bola vysoká.
28.10.2011 11:21 - otázka od MAREK
Dobrý deň pán Krajcer ! Pri posledných voľbách som patril k tým, ktorí Vás volili a držali Vám palce !!! Bolo to hlavne kvôli Vám a kvoli pánovi Kollárovi - pretože som si Vás dvoch vážil a uznával ako odborníkov !!!!! Teraz som z Vašej strany SaS ZHROZENÍ !!!!!!! Zachovali ste sa, ako keby ste nevedeli napočítať do 5 !!!!!! To ste boli fakt tak ,,NAIVNÍ,, aby ste si nedokázali spočítať, že čo urobí Fico ?????? Pri prvom hlasovaní o Eurovale ste Ficovi urobili ,,TRÓJSKEHO KOŇA,, - to akože ZAČO, PREČO ???????? Nikto to nechápe, že čo ste tým ,,chceli dosiahnúť,, - keď ste dobre vedeli, že keď nepodporíte vládu - čo bude nasledovať !!!!! Že Fico čakal len na tento Váš ,,KIKS,, aby sa znova dostal k ,,VÁLOVU,, !!!!!!!! To Vám tá Vaša vláda nestála zato, aby ste sa priklonoli k hlasovaniu - KEĎ KAŽDÝ TU VEDEL, ŽE ZA POMOCI FICA SA AJ TAK TEN EUROVAL SCHVÁLI !!! TO ČO STE TÝM CHCELI ZÍSKAŤ, A ČO STE TÝM VLASTNE ZÍSKALI ????????? Jediné, čo ste získali, je padnutie vlády a teda aj Vás - a možno aj to, že sa už nikdy nedostane do parlamentu a už vôbec nie do vlády !!!!!! TO VÁM STÁLO ZATO, HRAŤ SA NA ,,PADLÝCH HRDINOV,, ??????? Veľmi som z Vás sklamaný a všetci, čo sme Vás volili !!!!! Myslím si, že ste si nevážili toho, že Vám ľudia dali hlasy a tešili sa z toho, že ste odstavili Fica od válova !!!!! Žiaľ, netrvalo dlho a urobili ste Ficovi Trójskeho koňa, aby sa k tomu válovu s veľkou slávou mohol vrátiť !!!!!! Je mi ľúto, že Vy a pán Kollár už asi nedostanete šancu niečo urobiť pre Slovensko !!!!!! NIEJE VÁM TOHO ĽÚTO ???????
Na Vaše otázky a výhrady som už v rámci tejto diskusie odpovedal. SaS určite nie je Ficov trójsky kôň. Sme jediní z parlamentných strán, u ktorých nie je žiadna pochybnosť, že s Ficom do vlády nepôjdeme.
28.10.2011 11:20 - otázka od umeniejevkeli
Dobrý deň pán minister, poslali sme Vám veľa podnetov o našich problémoch s GR SNG ako vyhrážanie sa, prepúšťanie zamestnancov za vlastný názor, porušovanie viacerých zákonov, neefektívne nakupovanie, zamestnávanie nekvalifikovaných kamarátov atď. Požiadali sme Vás o stretnutie. Uvedomujeme si, že naše problémy sú nepodstatné s tými, ktoré Vy musíte ako minister riešiť, ale aj naše problémy sú problémy. Prijmete nás na stretnutie? Budete riešiť náš problém? Ďakujeme.
Ak sa ohlásite, tak si Vás rád vypočujem. Prípadné problémy v SNG určite nepovažujem za nepodstatné. K téme však musím podotknúť, že do SNG sme poslali kontrolu a avizované nedostatky sa nepotvrdili.
28.10.2011 11:18 - otázka od Váczy
Roky Ste spätý s polytickým dianím na Slovensku. S obľubou som sledoval Vaše tel.relácie, kde som s uznaním a obdivom evidoval Váš prehľad , konštruktívné otázky a usmerňovanie diskuzií. Ťažko je mi uveriť, že v širšom kontexte suvislostí Ste hlasoval proti eurovalu. Alebo mýlim sa ?
Pozrite sa na výsledok posledného summitu EÚ. V prípade Grécka dal v plnom rozsahu za pravdu SaS. Už pred rokom sme tvrdili, že jediným riešením je riadený bankrot. Ten sa včera fakticky začal. Tým, že o rok neskôr, cena bude omnoho väčšia.
28.10.2011 11:16 - otázka od sofia
Dobry den pan minister na uvod ma mrzi co sa stalo s vladou ze budu predcasne volby lebo este ste vsetci len zacali pracovat na tom co ste nam slubili pred volbami. Drzim palce k udrazaniu na politickej scene. A teraz moja otazka z bezneho zivota: Je niekde v zakone napisane ze riaditel napr. sng musi byt vzdelanim povolanim kunsthistorik ze to nemoze byt ekonom pravnik? Dakujem.
Ďakujem za ocenenie a nikde nie je napísané, že riaditeľ SNG musí byť vzdelaním kunsthistorik.
28.10.2011 11:16 - otázka od Eduard
Konaním SaS ste dosiahli jedine pád vlády. Ste s týmto výsledkom spokojný?
Neteší nás, že vláda padla. Naša vina to ale nie je, lebo náš postoj bol dlhodobo známy. Na vine sú tí, ktorí spojili hlasovanie. My sme to odmietali.
28.10.2011 11:14 - otázka od Ali
Dobry den, co tak spat do TV? ..tomu asi viac rozumiete.
Ďakujem za ocenenie, ale myslím, že rozumiem aj iným veciam, napríklad významu nášho kultúrneho dedičstva :)
28.10.2011 11:14 - otázka od Roland Benko
Dobry den, pohybujete sa v mediach nejaky ten piatok - priblizte prosim aky vplyv ma tzv. filantrop a znamy mecenas nasich mimovladok G.Soros na chod masmedii u nas ? Dakujem.
Neregistrujem jeho výraznejší vplyv.
28.10.2011 11:13 - otázka od Lubo
Dobrý den. Ako mohli Vasi poslanci vysloviť nedoveru aj Vasim ministrom a aj Vám konkrétne? Uz ste si uvedomili co ste týmto sposobili Slovensku? Hlavne ak Váš postoj bol zbytočný, pretože euroval bol schválený tak či tak. Odvolali ste podla mna najčestnejšieho premiéra v novodobých dejinách Slovenska a preto ja Vám hlas v marci už nedám. Dakujem.
Naši poslanci nám nedôveru nevyslovili. Nezúčastnili sa na hlasovaní, pretože sme dlhodobo odmietali spájanie hlasovania o eurovale s hlasovaním o dôvere vláde. Náš postoj bol dlhodobo známy, chápem, že v politike je neobvyklé, že sme v ňom zotrvali. Vaše rozhodnutie vo voľbách môžem len rešpektovať.
28.10.2011 11:12 - otázka od Halák Peter
Dobrý deň prajem, Rád by som chcel spýtať pána ministra, aký ma momentálne postoj k projektu prístavby a rekonštrukcie Danubiany v Čunňove. Bude mať Slovensko ešte šancu získať najkrajšiu perlu umenia po voľbách?
Áno, robíme na tom, v priebehu niekoľkých dní by sme mali podpísať príslušné dokumenty a projekt sa môže začať.
28.10.2011 11:11 - otázka od gambacchcem
Dobry den. Takmer nikto nepozera STV1 a to nehovorim o ST2. Preco musime mat 2 o nicom kanaly, nemohli by sme mat namiesto toho jeden a to poriadny?
Pokles sledovanosti súvisí s viacerými faktormi, okrem iného aj digitalizáciou a vyššou konkurenciou televíznych staníc. STV2 je programovo dobre nastavená, ponúka tituly, ktoré v iných TV nie sú. Väčší problém je STV1. Tam vytvorenie atraktívnejšieho programu nejaký čas potrvá. S jeho súčasnou kvalitou nie som spokojný ani ja, ale verím, že budúci rok dôjde k zlepšeniu.
28.10.2011 11:08 - otázka od Jena
Pekny den Vam prajem. Vzdy ste patrili k mojim oblubenym moderatorom pre svoju nekompromisnost, otvorenost, nebojacnost klast aj neprijemne otazky, Vasu pohotovost a napokon aj pekne zafarbeny muzny hlas. Chcem sa Vas opytat, ci nelutujete vstup do politiky, ci sa v nej citite spokojny, ci vas naplna a co by ste v nej este rad dosiahli. Ste pysny na to, ze Vasa strana sposobila pad pravicovej vlady a umozni tak nastup Fica k moci? Nie je Vam luto, ze taky typ politika ako je pani Radicova z politiky odchadza a umoznujete navrat politikov, na ktorych ksichty sa pozerame uz od revolucie? SAS ma nulovy potencial, nema pre ludi zaujimave osobnosti, nema skusenosti a nevie robit kompromisy. Je vas v nej skoda...
Ďakujem za ocenenie. Vstup do politiky neľutujem. Mal som šancu naštartovať niekoľko dobrých a zmysluplných vecí a to je to, čo ma v politike najviac napĺňa. Na pád vlády určite pyšní nie sme, my sme ho však nespôsobili. Od začiatku poznali náš názor a od začiatku sme ich upozorňovali, aby nespájali hlasovanie o dôvere vláde s eurovalom. To je dôvod pádu vlády. Odchodu Ivety Radičovej mi je osobne ľúto, bola však pod obrovským tlakom a to aj vlastnej strany. Súhlasím s Vami, že by bolo na čase, aby naši politickí dinosaury uvoľnili priestor novým politikom. SaS nulový potenciál určite nemá. Karty sa rozdávajú po voľbách a v rukách ich držíte vy.
28.10.2011 11:05 - otázka od Miro II.
Dobrý deň pán Krajcer, fandim Vám a Vašej strane ....ale nominácia gymnazistky Lucky Nicholsonovej bolo obrovské pochybenie Vás všetkých. Mýlim sa ?
Pekný deň. Teší ma, že som stihol avizovaný začiatok a že sa spolu môžeme nejaký čas porozprávať :) Teším sa na vaše otázky. Ďakujem za prvú z nich, čo sa týka Lucie, tak si myslím, že odvádza dobrú prácu. Odhalila množstvo pochybení po svojich predchodcoch. Je škoda, že niektoré projekty, vrátane riešenia rómskej otázky nestihne dokončiť. Možno po voľbách :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu