Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Odhalili sme Figeľovo tajomstvo: Vydal svoju dcéru!

Ján Figeľ so svojimi troma dcérami. Zobraziť galériu (3)
Ján Figeľ so svojimi troma dcérami.

BRATISLAVA – Minister dopravy a šéf KDH Ján Figeľ má dôvod na radosť! V sobotu totiž vydal svoju druhú dcéru Janku (26). Tá sa zároveň presťahovala z bytu, ktorý minister venuje na charitu tento mesiac.

Ján Figeľ svoju druhorodenú dcéru odviedol k oltáru vo františkánskom kostole v Bratislave. Veľkú radosť mu spravilo počasie, ktoré ešte na jar „zabezpečila“ samotná nevesta, keď so svojím ženíchom vyberala termín svadby. Svojich rodičov vtedy ubezpečila, že počasie bude nádherné, čo jej aj vyšlo.

Ministrova dcéra sa vydala za spolužiaka Ondreja, ktorého spoznala ešte na gymnáziu. „Narodila sa 14 mesiacov po Márii (prvorodenej dcére, pozn. red.) a s týmto časovým rozdielom sa aj vydávala,“ povedal nám minister. Na svadbe sa zúčastnilo asi 130 hostí a sladké dobroty sa ušli aj Figeľovým kolegom. Na pondelňajšie predsedníctvo KDH totiž priniesol výslužku, ktorú si pochvaľovala aj poslankyňa Jana Žitňanská. Pohostenie neobišlo ani kolegov na ministerstve dopravy.

Zaujímavé je však to, že len tri dni po svadbe sa minister vyjadril k bytu, ktorý plánuje darovať na charitu. Prišlo to teda v čase, keď sa Figeľova dcéra Janka presťahovala k svojmu manželovi. Meno organizácie, ktorej byt zverí, minister prezradí tento mesiac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu