Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Duray chodí o paličke: Obnovilo sa mi zranenie z roku 1967

Politik má zdravotné problémy Zobraziť galériu (2)
Politik má zdravotné problémy

BRATISLAVA – Známy politický búrlivák Miklós Duray (66) z SMK, ktorý vypadol z politického výslnia po minuloročných voľbách, má o starosť navyše. Okrem toho, že o ňom nie je počuť, bojuje v posledných mesiacoch s vážnymi zdravotnými problémami.

Ako sa nám podarilo zistiť, vždy drsný politik chodí niekoľko mesiacov s pomocou paličky. Kvôli veľkým bolestiam musel dokonca podstúpiť lekársky zákrok. Problémom je ľavé koleno, ktoré mu vypovedalo službu. Ako nám Duray prezradil, dôvodom je ešte staré zranenia z mládežníckych čias. „Koncom februára ma museli operovať. V roku 1967 som spadol na ľavé koleno  a teraz sa mi to obnovilo. Bolo to v auguste,  brigádoval som na JRD, kde sme vynášali cez rampu plné vrecia pšenice, ktoré mohli mať tak 80 až 90 kilogramov. Pošmykol som sa a spadol som na ľavé koleno,“ prezradil nám.

Keby vraj vrece vtedy pustil, nič by sa zrejme nestalo, no jeho váha svojím zaťažením mu poškodila väzy. „Krívam a stále ma to bolí,“ povedal nám Duray, ktorému problematické koleno sťažuje cestovanie, keďže prednáša na maďarskej univerzite.  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu