Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Poslanec Poliačik má starosti: Kubko sa na svet vypýtal o mesiac skôr!

Martin Poliačik s manželkou Hankou Zobraziť galériu (2)
Martin Poliačik s manželkou Hankou

BRATISLAVA – Tak, som tatko! Tieto slová sa nečakane objavili v profile poslanca za SaS Martina Poliačika na Facebooku. Manželka Hana priviedla na svet Kubka, na ktorého sa politik už veľmi tešil. Chlapček však predbehol politikove očakávania a narodil sa o mesiac skôr.

Termín Kubkovho narodenia bol naplánovaný na 25. júna, presne 9 mesiacov po tom, čo sa Poliačikovci vzali. Pred časom nám politik povedal, že by bol rád, keby maličký ešte dva dni počkal, aby narodeniny oslavovali spolu, keďže sám poslanec sa narodil 27. júna. Napokon je všetko inak, Kubko prišiel na svet už včera. „Tak, som tatko! Kubko sa vypýtal na svet o mesiac skôr, tak mu držte palce, nech všetko dobre zvládne,“ uviedol Poliačik včera večer vo svojom profile na sociálnej sieti. K podrobnostiam okolo predčasného pôrodu svojej manželky sa však vyjadrovať nechcel.

Medzi prvých gratulantov na Facebooku patrili minister práce Jozef Mihál, poslanec za OKS Ondrej Dostál, Jana Žitňanská z KDH či exkandidát na primátora Bratislavy Alojz Hlina. Najznámejší slovenský bubeník a Poliačikov kamarát Martin Valihora našiel dôvod Kubkovho predčasného príchodu na svet. „Zrejme sa Kubko už nevedel dočkať, kedy bude s nami konečne na pódiu! Gratulujem a zdravie zdravie zdravie a stískam všetkých!" reagoval na politikov odkaz. Veríme, že sa toto jeho želanie splní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu