Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

10.AUTOslide 2013 – adrenalín, super atmosféra...

Autoslide
Autoslide (Zdroj: autoslide)

Štyri autá v rozjazde, dve ľavotočivé zákruty, 6. január, adrenalín, super atmosféra, súboje majstrov, Žarnovica... Toto všetko a omnoho viac je AUTOslide 2013. Príďte povzbudiť už po desiatykrát svojich favoritov na žarnovický okruh, kde uvidíte majstrov volantu.

Každý z nich bude zvádzať tuhé boje o prvenstvo na tomto jedinečnom podujatí. Podarí sa Jozefovi Zimermanovi obhájiť svoj titul z minulých ročníkov AUTOslide-u aj tento rok v divízii 4x4? Podarí sa Majstrovi Európy v rallycrosse – Romanovi Častoralovi zo susedného Česka obhájiť svoje prvenstvo z posledného štartu v divízii 4x2, alebo ho pokorí posledný víťaz Autoslidu Stano Korytár? Alebo títo jazdci čistej stopy nájdu svojich premožiteľov spomedzi takých jazdcov ako sú K. Šedivý, J. Bartoš, Z. Simon, Ľ. Greguška, M. Svoboda?

To sú otázky, na ktoré sa dozvieme odpoveď presne 6. januára 2013! Tak si to nenechajte ujsť! Je toho mnoho, čo očakávať od pretekov automobilov na plochej dráhe. Súboje koleso na koleso, špičkové športové výkony, nepriepustná atmosféra plná adrenalínu, nadšenie fanúšikov a tisícový zástup divákov. To všetko je každodenný chlieb novodobých gladiátorov za volantmi silných pretekárskych špeciálov. To všetko a omnoho viac je AUTOslide. Je to prvý motoristický sviatok v novom roku a v Žarnovici už je to taký tradičný mítink majstrov volantu a ich verných obdivovateľov. Vstupenky na AUTOslide si môžete zakúpiť v sieti www.ticketportal.sk za cenu limitovanej série 12,- €!!!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu