Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Obhájcovia titulov verzus prihlásení jazdci

Tohtoročný predpredaj ide závratným spôsobom, je to zrejme kvalitným jazdeckým obsadením Autoslide
Tohtoročný predpredaj ide závratným spôsobom, je to zrejme kvalitným jazdeckým obsadením Autoslide (Zdroj: autoslide)

Uvidíme ešte, čo sa odohrá v nasledujúcich týždňoch, ale už teraz sa dá predpokladať, že jubilejný 10. ročník Autoslide bude mať určite vyrovnané a silné obsadenie. Na štarte bude aj víťaz divízie 4x4 z predchádzajúcich ročníkov J. Zimerman na Mitsubishi EVO.

 Po dva posledné roky strieborný jazdcec Martin Svoboda - na štart nastúpi aj tento český autokrosár. V divízii 4x4 ešte uvidíme štartovať tiež s autom značky Mitsubishi EVO aj Ľuboša Gregušku a na Škode Fabia sa predstaví Marcel Dlesk.

Nebude chýbať ani víťaz Autoslide v divízii 4x2 z predposledného roku Roman Častoral, ktorý je majstrom Európy v rallycrosse z roku 2005 a 2006 a víťaz Autoslide 2009 Tomáš Hurt tiež z Českej republiky. V tejto divízii 4x2 uvidíme stáť na štarte aj víťaza Autoslide 2008 a 2009 z divízie 4x2 junior Karola Šedivého. Nebude tu chýbať Petr Maršálek (CZE) či minuloročný víťaz Stanislav Korytár(SVK).Takže určite prvý januárový víkend sa bude opäť na čo v Žarnovici pozerať.

Tohtoročný predpredaj ide závratným spôsobom, je to zrejme kvalitným jazdeckým obsadením Autoslide, momentálne je v predpredaji na www.ticketportal.sk už piata limitovaná séria stále za výborných 12,- €. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu