Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Človek sa v NHL dostane z večera do rána k peniazom, o ktorých sníva. Za výplatu jednej sezóny si môže kúpiť takmer všetko

Richard Lintner s dcérou Zobraziť galériu (4)
Richard Lintner s dcérou (Zdroj: Ján Zemiar)

PODCAST - Richard Lintner v Topky podcaste prezradil, že on nikdy peniaze neriešil. Vraj sa musí manželky pýtať, kde majú účty. Ale samozrejme vždy rád zarobí viac. Keď do niečoho ide, chce byť úspešný.

Richard Lintner stretol vo svojej kariére profesionálneho hokejistu najväčšie osobnosti tej doby, až sa štípal, či je to pravda. V NHL si zahral aj s najslávnejším hokejistom, ktorý mu neskôr posielal aj výplatu. S Mariom Lemieux radi hrávali aj karty v lietadle a v Topky podcaste spomenul zaujímavú príhodu. S Paľom Demitrom mali medzi sebou až nezdravú súťaživosť a s Mirom Hlinkom si boli blízki takmer ako rodina.

Aký je kľúčový parameter, aby bol chlapec úspešný hokejista? To zistíte v Topky podcaste. Jedným z nich je aj to, že na zápase nesmie hráč rozmýšľať, tam treba inštinkt.

TOPKY PODCAST nájdete na Youtube ZoznamTV aj na audio platformách:

ANCHOR.FM   SPOTIFY  APPLE PODCASTS

Dajte nám, prosím, ODBER (SUBSCRIBE) alebo FOLLOW na Spotify alebo Apple podcasts a vypočujte si nový TOPKY PODCAST ako prví. Ďakujeme.

 

 

 

 

Viac o téme: HokejNHLRichard LintnerPodcast
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu