Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na sociálnych sieťach odhaľujeme iba to, čo chceme. Negatívne komentáre o mojich deťoch okamžite mažem a nahlasujem

Veronika Cifrová Ostrihoňová
Veronika Cifrová Ostrihoňová

BRATISLAVA - Som influencerka, ale neživím sa tým. Nie je to pre mňa primárny zdroj obživy. Prezradila v Topky podcaste Veronika Cifrová Ostrihoňová. V rámci svojich pracovných aktivít nepodlieha falošnej myšlienke, že je nenahraditeľná. Kedysi si aj čítala komentáre a pre tie negatívne si aj poplakala.

Podľa Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej je Instagram dvojsečná zbraň - dokáže podporiť, ale aj dať facku. Deti sa snažia od sociálnych sietí ochrániť, lebo si to nevybrali. Aj keď už má na účte vysoký počet sledovateľov, sama tvrdí, že pre ňu Instagram nie je zárobková činnosť. 

Materstvo jej prinieslo momenty, o ktorých ani nedúfala. Na rodičovstvo boli so Sajfom pripravení tak, že ich známi pred narodením detí strašili negatívnymi situáciami, ktoré sa napokon ani nestali. Veronika berie rodičovstvo s väčšou ľahkosťou a tvrdí, že sa s deťmi veľa rozpráva, nevychováva, ale skôr sprevádza v živote. 

Pozrite si názory na rodičovstvo, sociálne siete, aj kariéru v Topky podcaste.

TOPKY PODCAST nájdete aj na audio platformách:

ANCHOR.FM   SPOTIFY  APPLE PODCASTS

Dajte nám prosím ODBER (SUBSCRIBE) alebo FOLLOW na Spotify alebo Apple podcasts a vypočujte si každý štvrtok nový TOPKY PODCAST ako prví. Ďakujeme.

 

Viac o téme: DetiKariéraRodičiaModerátorkaTopky InfluencerPodcast
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu