Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Keby som mohla, plačem celý život. Prezradila Norma zo Skrytej vášne, energická herečka, koučka a mama troch detí

Lucia Hurajová Zobraziť galériu (4)
Lucia Hurajová

BRATISLAVA - Ani jej sa nevyhli ťažké životné situácie. Dva rozvody a tri malé deti. Zároveň však berie pády na dno pozitívne. Človek sa môže podľa nej aspoň odraziť. Napriek tomu srší pozitívnou energiou a nabije aj vás. V Topky podcaste prezradila herečka Lucia Hurajová aj to ako vie byť každý deň niekým iným.

Lucia Hurajová hrá v seriáloch, v divadle a tiež koučuje ľudí, aby sa nebáli verejne vystupovať. Filmárske texty sa učí o polnoci na balkóne, kedy má na chvíľu ticho a pokoj. Tvrdí, žeby nemohla sedieť v kancelárii osem hodín, aby jej niekto robil nervy. Neznáša stereotyp a má ešte veľmi veľa plánov v živote, najmä cestovateľských. 

Krásu si udržiava aj na estetických klinikách. Podľa nej, estetická medicína dokáže urobiť veľa v dobrom a je fajn, že existuje riešenie, ktoré doteraz nebolo. A aké to bolo, keď sa prvýkrát objavila aj vo fitnescentre?

TOPKY PODCAST nájdete aj na audio platformách:

ANCHOR.FM   SPOTIFY  APPLE PODCASTS

Dajte nám prosím ODBER (SUBSCRIBE) alebo FOLLOW na Spotify alebo Apple podcasts a vypočujte si každý štvrtok nový TOPKY PODCAST ako prví. Ďakujeme.

 

 

 

Viac o téme: HerečkaLucia HurajováPodcast
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu