Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Finančná správa predĺži úradné hodiny call centra pre podávanie daňových priznaní

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Marko Erd)

BRATISLAVA - Finančná správa (FS) reaguje na zvýšený záujem o informácie k podávaniu daňových priznaní. Úradné hodiny jej call centra budú predĺžené a 2. apríla budú zamestnanci k dispozícii až do polnoci. Informoval o tom v piatok Radoslav Kozák z komunikačného oddelenia FS.

Call centrum FS bude v pondelok (25.3.) a v utorok (26.3.) k dispozícii od 16.00 h do 19.00 h. Technická podpora bude pritom v pondelky (25.3. a 1.4.) fungovať až do polnoci."FS vyzýva svojich klientov, aby boli trpezliví, nápor je enormný, pracovníci sa snažia vybaviť každého v čo najkratšom čase. Iba na otázky z oblasti technickej podpory pri elektronickom podávaní dokumentov naši zamestnanci vybavili za tri marcové týždne vyše 7100 podaní," uviedla FS.

archívne video

Finančná správa predstavila novú aplikáciu na overovanie pokladničných dokladov (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

Daňovníci sa najviac zaujímajú o spôsob uplatnenia si bonusov na deti, ako aj bonusov zo zvýšenej splátky úrokov na bývanie. Veľký záujem je aj o informácie o dani z príjmov fyzických osôb, kde call centrum vybavilo viac ako 6700 otázok. Stúpa tiež záujem o tému príjmov zo zamestnania. Celkovo call centrum FS za prvé tri mesiace tohto roka vybavilo vyše 63.000 daňovníkov.

Viac o téme: Daňové priznanieCall centrumúradné hodinyFinančná správa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu