Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Tento rok môže vyhrať až 50 kačíc!

Tento rok môže vyhrať až 50 kačíc
Tento rok môže vyhrať až 50 kačíc

V sobotu, 4. septembra 2010, budú v Areáli Divokej vody Bratislava - Čunovo opäť prebiehať Preteky kačíc. Adopciou kačičky môžete prispieť na projekty jednej z ôsmich neziskových organizácií podľa vlastného výberu. Svoju kačičku si môžete adoptovať okamžite na www.pretekykacic.sk alebo osobne na recepcii hotela Falkensteiner Hotel Bratislava ****.

Práve tento hotel nám do súťaže venoval hlavnú cenu: víkendový pobyt pre dve osoby s raňajkami a využitím wellness služieb vo Falkensteiner Hotel & Asia Spa Leoben ****. Okrem prvej ceny v roku 2010 bude ocenených ďalších 49 kačíc. Druhá cena je tiež veľmi atraktívna - plavba katamaránom Twin City Liner z Bratislavy do Viedne a späť od cestovnej agentúry Flora Tour & Travel. Tretia kačička sa pôjde lietať balónom nad Bratislavou so spoločnosťou Aero Team, s. r. o. a štvrtá vytancuje na párty roka The Tarantinos s XL Promotion, s. r. o.. Že to už stačí? Ale kdeže, ešte sme len začali.

Ďalšie kačičky čakajú niektoré z nasledujúcich cien: vyhliadková jazda Bratislavou vláčikom Prešporáčikom, kolekcia šiestich kníh Michala Hvoreckého podpísaných a darovaných autorom, poukážka v hodnote 15 Eur do reštaurácie Pizza Mizza na najväčšiu pizzu v Bratislave, rodinná vstupenka do Zoologickej záhrady, veselé tričko Kukuxumusu, darčekovú poukážku v hodnote 20 eur na nákup vo vybraných obchodoch v Auparku, predplatená Orange sim karta s balíkom Prima Start s kreditom 10 eur a službami Clip a Prima variant Mesiac alebo darčekovú poukážku v hodnote 15 Eur na nákup v predajni s detským oblečením Sport Kids v Auparku.

Navyše tento rok prebieha SMS súťaž o správny (prípadne najbližší tip) na čas víťaznej kačice! Viac podrobností nájdete na našej stránke www.pretekykacic.sk. Tešíme sa na už túto sobotu - 4. septembra.

 

Komunitná nadácia Bratislava a kačica Alica

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu