Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Severskí borci svetového formátu na Slovensku – Looptroop Rockers

Looptroop Rockers Zobraziť galériu (5)
Looptroop Rockers

Looptroop Rockers, švédska hiphopová formácia, sa vracia na miesto činu. V roku 2008 nadchli slovenských fanúšikov a po troch rokoch opäť vystúpia posledný prázdninový víkend na festivale Uprising.

Looptroop Rockers sa na prvom ročníku Uprisingu postarali o nezabudnuteľnú show. Po troch rokoch sa vracajú na Slovensko so svojím novým, celosvetovo bodujúcim albumom Professional Dreamers. Novinka je veľmi súčasná, nostalgická a futuristická zároveň a udržiava kapelu v pozícii európskeho lídra svojho žánru.

Promoe a jeho banda odpália na festivale nadupanú show k novému albumu, nebudú však chýbať ani staré hity a legendárne hymny. Špeciálne pre Uprising odznejú aj sólové reggae skladby od Promoea, ktorého môžete čoraz častejšie počuť na rôznych európskych reggae produkciách. Kapela v zložení Embee, Cosmic, Supreme a Promoe funguje od roku 1991 a ako jedna z mála európskych skupín zožala úspech v Amerike. Od roku 1998 patria k tomu naj z hip-hopovej scény a ich žánrové presahy im dodávajú punc originality. Na konte majú 5 albumov, sólové projekty (Promoe a Embee) a množstvo kvalitných klipov s ešte kvalitnejším odkazom. Pridávajú sa tak k zostave inteligentného hiphopu na festivale, ako napr. české Prago Union & Livě Band, Oliver Lowe & Friends alebo poľský dancehall - hiphop Eastwest Rockers.

Uprising reggae festival sa uskutoční posledný augustový víkend na bratislavských Zlatých pieskoch. 26. a 27. augusta sa na troch pódiách predstaví špička európskej a svetovej hudby reggae, dancehallu, dubu, hiphopu, dubstepu, junglu a mnohých príbuzných žánrov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu