Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dedé fandí (nielen) Hamšíkovi tiež - priamo na Magio pláži!

Dedé fandí slovenským futbalistom na Majstrovstvách sveta v Juhoafrickej republike
Dedé fandí slovenským futbalistom na Majstrovstvách sveta v Juhoafrickej republike

Majstrovská sveta vo futbale pohltili úplne každého. Výkriky nadšenia, fandenia, či rozhorčenia, sa ozývajú z každého kúta. A futbalom žije aj Magio pláž či samotný Dedé! Keď si pred očami vybavíme jeho „hru s loptou“, iste mnohým prebleskne hlavou myšlienka: škoda, že sme do nášho tímu nenominovali práve Dedého!

Skvelý úspech slovenských futbalistov v zápase proti tímu Talianska povzbudil nielen samotných hráčov, ale aj tých, ktorí nášmu družstvu fandia a povzbudzujú ho. Futbal nadchol mladých, starých, mužov, ženy, ba dokonca aj tých, ktorí medzi jeho „dennodenných“ divákov nepatria.

Po počiatočnej neistote v prvých dvoch zápasoch tak všetci nabrali druhý dych a čakajú, čo bude. A to uvidíme už dnes v osemfinálovom zápase Slovensko-Holandsko s nádejou a presvedčením, že súpera zdoláme!

Ani o tento – jeden z ďalších rozhodujúcich zápasov – nemôžu prísť návštevníci Magio pláže. Takže opäť fandíme na pláži, kde začína sprievodný program už o 14.30 hod. Ani tentokrát nebudú chýbať rôzne súťaže za skvelé ceny, ale ani dídžej, ktorý spolu s moderátorom opäť vytvoria pravú futbalovú atmosféru.

Pred začiatkom zápasu je pre návštevníkov pripravená tipovacia súťaž, no a najdôležitejším je, prirodzene, samotný zápas Slovensko - Holandsko o 16.00. Pivo je, samozrejme, počas zápasu za 1 euro! Takže športuj – a keď už nie na niektorom z ihrísk na Magio pláži, tak aspoň s pohárom piva pri povzbudzovaní našich futbalistov: Slovenskóóó – do tohóóó!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu