Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Streetball Tour - Banská Bystrica s dotáciou 300 eur v prize money

Streetballl Tour 2010 začína v Banskej Bystrici Zobraziť galériu (4)
Streetballl Tour 2010 začína v Banskej Bystrici

Jubilejný 5. ročník obľúbenej série Streetball tour na Slovensku odštartuje 8. mája v Banskej Bystrici. Vďaka regionálnemu partnerovi Euromotor Banská Bystrica odídu víťazné tímy v hlavných kategóriách bohatšie o 300 eur. Posledná možnosť prihlásiť sa na úvodný turnaj je vo štvrtok 6. mája prostredníctvom www.basketland.sk

Počas víkendu odštartuje v Banskej Bystrici jubilejný 5. ročník Streetball Tour 2010. Po úspešnom minuloročnom vstupe do Streetball tour 09, na ktorom sa v Banskej Bystrici zúčastnilo celkovo 65 tímov zo všetkých kútov Slovenska, bude mať metropola Stredného Slovenska česť byť otváracím podujatím celej série. V sobotu 8. mája sa opäť námestie pred obchodným domom Europa Shopping Center premení na centrum streetballu a streetkultúry.

Na celkovo šiestich hracích kurtoch vrátane hlavného so špičkovým povrchom “KORATEX – MONDO” si prihlásené maximálne päťčlenné (3 hráči + 2 striedajúci) tímy zmerajú sily v 5 hlavných kategóriách:

 

A AND1 Mini Street category

Mini street ZŠ- žiaci a žiačky ZŠ

roč. 1998 a mladší

 

B Kategória Nádácie Slovenskej sporiteľne

MIX ZŠ- žiaci a žiačky ZŠ

roč. 1995 a mladší

 

C BASKETLAND category

Chlapci do 19 rokov

ročník 1991 a mladší

 

D KORATEX category

Muži

ročník 1990 a starší

 

E SATRO Open Mix category

Voľná mix kategória pre priateľov športu a zábavy

 

Športový program Streetball Tour – Banská Bystrica, ktorý sa začne o 8.30 povinnou prezentáciou všetkých tímov, otváracie zápasy sú naplánované na 10.00, doplnkové individuálne, divácke a kultúrne súťaže, či exhibícia a autogramiáda extraligistov z Bansko Bystrických klubov sú naplánované na poobedie od 14.00 a súťažný program vyvrcholí finálovými zápasmi po 16.00 hod. Pre najmenších návštevníkov organizátori pripravili zaujímavé sprievodné súťaže. Na podujatí bude možnosť si zakúpiť kvalitnú streetballovú a hip-hop módu, ktorú prinesú známe značky Carpe DM, AND 1, NIKE, K1X a Basketland v tzv. „Street line Shope”

Na účastníkov čakajú naozaj výborné ceny v podobe hlavnej ceny od Euromotor Banská Bystrica, ktorý venoval PRIZE MONEY 300 EUR, ktoré sa rozdelí v pomere 2:1 do kategórií mužov a open mix.

Okrem prize money na vás čakajú vecné ceny od hlavných partnerov: SATRO s.r.o, Nadácie Slovenskej Sporiteľne, Koratexu, produktových partnerov: NIKE, AND1, Carpe DP, Spaldingu, Áčko travel, Planet Sport.sk, Aquacity Poprad, RED BULLu, Heinekenu s pivečkom CORGOŇ, organizátorov podujatia: Slovenskej Streetballovej asociácie, Basketlandu a regionálnych partnerov: Europa Shoping Cetrum, Euromotor BB, ŠKP Banská Bystrica, Basket Banská Bystrica, KOBA, Stredoslovenská Vodárenská Spoločnosť.

No nikto neodíde na prázdno, každý z účastníkov má pripravené účastnícke Streetballové tričko, zabezpečený pitný režim prostredníctvom minerálom Lucka, Red Bullu, Heinekenu a registráciou v jednej kategórii majú všetky teamy istotu odohrania minimálne štyroch zápasov.

Prihlasovanie prebieha iba vopred, vždy do štvrtka pred turnajom (teraz 6.mája) prostredníctvom Online - databázy na www.basketland.sk.

Prípadná mokrá alternatíva zabezpečuje presun podujatia na nedeľu 9.5. s rovnakým časovým harmonogramom. V prípade nedeľného nepriaznivého počasia sa podujatie uskutoční v športových priestoroch telocviční OA a Gymn. Na Tajovského ulici v Banskej Bystrici v upravenom časovom rozpise.

 

Videopozvánka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu